Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ

ένας αστυνομικός σε ρεπό πήγε και φώναξε μέσα στον Γερμανό σε ένοπλη ληστεία είμαι αστυνομικός παραδώσου... ακολούθησαν πυρά με τον ληστή και στο μέσω η υπάλληλος Αθανασία Γκίνη βρέθηκε νεκρή.καλά ρε γαμώτο αστυνόμε σας έμαθαν να ανοίγετε πυρά μέσα σε πολίτες σε κλειστό χώρο? ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

2 σχόλια:

ria 13 Μαρτίου 2009 - 9:36 μ.μ.  

άνεμε, διαπιστώνω πόσο έξω από την πραγματικότητα είσαι!

πρώτον, κάνεις αγώνα για την κούνεβα χωρίς να γνωρίζεις πολλά περιστατικά. πιάστηκε ο δράστης, ένας πατριώτης της, αν θες στείλε μου μέηλ να σε ενημερώσω ιδιαιτέρως για το ποιόν της και γιατι την τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο ο πατριώτης της.

δεύτερον, είσαι αριστερίζων, δικαίωμά σου, τιμή σου και καμάρι σου.
όμως μην αφήνεις τις πολιτικές πεποιθήσεις σου να σε τυφλώνουν και θολώνουν την κρίση σου. όλοι ξέραν ότι ο αστυνομικός είχε αυτήν την ιδιότητα. αν δεν αντιδρούσε, σήμερα όλοι θα λέγανε τρις χειρότερα από όσα γράφεις εσύ. βγήκε πελάτης που βρισκόταν στο μαγαζί μέσα και εξήρε τον ηρωισμό του αστυνομικού, εσύ από το ήσυχο σπιτάκι σου, με ποιο δικαίωμα κρίνεις? ήσουν μπροστά? σε απείλησε κανείς? ή επειδή τραυμάτισε τον αλβανό που τόσο υποστηρίζει ο αρχηγός σου σε ενοχλεί τόσο που τον καταδικάζεις?

Μιχάλης 14 Μαρτίου 2009 - 7:47 π.μ.  

Πράγματι επικίνδυνη αστυνομική βλακεία. Αλλά μόνο από την άποψη της ηγεσίας. Ο άνθρωπος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Όμως ήταν ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ. Οι αστυνομικοί αναγκάζονται να αγοράζουν μόνοι τους τις σφαίρες για να πηγαίνουν στο σκοπευτήριο. Επομένως είναι λογικό ότι με τους μισθούς που παίρνουν είναι ζήτημα αν εξασκούνται καν, όπως θα έπρεπε να γίνεται.
Αντί να φωνάζεις για αστυνομική βλακεία θα έπρεπε να φωνάζεις για καλύτερη και πιο εκπαιδευμένη αστυνομία.
Κάποτε θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Είναι πια καθεστώς ο κάθε αλήτης (έλληνας ή ξένος) να παίρνει ένα όπλο και να πηγαίνει ανενόχλητος να κάνει ληστεία. Και υπάρχουν οι ανεγκέφαλοι που θέλουν την αστυνομία να είναι απούσα παντού.
Αν καθαρίσουν μερικούς ληστές (ή «επαναστάτες» όπως τους ονομάζουν κάποιοι του αριστερού χώρου), τότε θα «σφίξουν οι κώλοι».
Βαρέθηκα τους Παλαιοκώστες και τα κάθε λογής καθίκια που λυμαίνονται την πατρίδα μου.
Είναι κρίμα που σκοτώθηκε η κοπέλα. Αλλά τελικά την σκότωσε ο αλβανός. Έχεις να πεις κάτι για αυτό; Το πιθανότερο είναι ότι θα πως φταίει ο αστυνόμος που έδρασε. Εγώ θα πω ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
Και το δηλώνω από τώρα. Αν τύχει και σε κάποιο παρόμοιο περιστατικό φάω εγώ την σφαίρα ή κάποιος από την οικογένειά μου, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, πάλι θα πω ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
Προτιμώ αυτό από το να αισθάνομαι μόνιμα ξεβρακωμένος απέναντι σε ληστές, κουκουλοφόρους «επαναστάτες», τραπεζίτες, πολυεθνικές, τούρκους, αλβανούς, αμερικανούς και όλα αυτά τα αποβράσματα που ο καλός θεούλης δημιούργησε μόνο και μόνο για να υποφέρει ο κόσμος.

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP