Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Σιγά-σιγά τα blogs σπάνε το μονοπώλιο των βαρώνων των ΜΜΕ...


απο το:"ΚΕΝΤΡΙ"
Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί με την αισθητή παρουσία ενός νέου παράγοντα στο προσκήνιο : τους bloggers.
Το μονοπώλιο που υπήρχε ως τώρα σε αυτόν τον τομέα από τα τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες, έρχονται και το σπάνε με δυναμισμό τα ελληνικά blogs, που η ύπαρξη τους θα έχει σημαντικό λόγο στις επερχόμενες εκλογές. Με δεδομένο ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που μπαίνουν στα blogs είναι από 15 ως 40, αλλά και ότι ο μέσος όρος του μορφωτικού επιπέδου επίσης είναι υψηλότερος από αυτό των τηλεθεατών, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε απολύτως πως ο ρόλος των bloggers θα είναι σημαντικότατος από τούδε και στο εξής σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά και σε κάθε πολιτικό, εθνικό, κοινωνικό, πολιτιστικό ζήτημα που αφορά τον ελληνικό λαό.
Ας καταλάβουν λοιπόν κάποιοι, ότι το μονοπώλιο της ελεγχόμενης ενημέρωσης από τους βαρόνους των ΜΜΕ έχει πλέον θρυμματιστεί από την ελεύθερη και αδέσμευτη παρουσία εκείνων ακριβώς των blogs που δεν ελέγχονται και δεν εξυπηρετούν δόλια συμφέροντα (γιατί υπάρχουν και ορισμένα τέτοια blogs,ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΛΆΧΙΣΤΑ, που πισω τους κρύβονται μεγαλοδημοσιογράφοι) και θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στην ακώλυτη και ακηδεμόνευτη πληροφόρηση των πληροφόρηση των πολιτών. από ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΚΕΝΤΡΙ : Επειδή μπορεί να τσαντιστούν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης με τέτοιες αναρτήσεις, εγώ θα ήθελα να τους καθησυχάσω και να τονίσω τα εξής:
Διαφωνώ σ' αυτά που λέει ο συν-μπόγκερ για το μορφωτικό επίπεδο. Πιστεύω ότι αν δεν έχεις πρώτα εντρυφήσει στα ρητά της Μενεγάκη, στον ουμανισμό της Πάνια και στην επιστημονική κατάρτιση της Δρούζα, δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις τι σημαίνει Ευρωκοινοβούλιο, Κομισιόν, Βρυξέλλες, Στρασβούργο κτλπ. Όσο για το θέμα της ηλικίας, ε, εκεί είμαι κάθετος: Εάν δεν έζησες στο πετσί σου το δίλλημα "τι Παπάγος, τι Πλαστήρας", πώς θα απαντήσεις στο δίλλημα "Κωστάκης ή Γιωργάκης";
ΣΧΟΛΙΟ δικό μας: Ειναι παγκοσμίως αποδεδειγμένο πως, ο κόσμος άρχισε να φτύνει τους δημοσιογράφους των μίντια και των μέσων μαζικής αποχαύνωσης. Τους κατευθυνόμενους υπηρέτες- γλήφτες των μεγαλοκαναλαρχών- επιχειρηματιών. Αν δείτε στατιστικές , οι κωλοφυλάδες δεν πουλάνε πιά όπως κάποτε, η τηλεθέαση στα βοθροκάναλα της Αθήνας κυρίως, αλλά και κατά δεύτερο λόγο πολλές εκπομπές της περιφερειακής T.V.έχουν μειωμένη ακροαματικότητα. Απεναντίας η διαδικτυακή ενημέρωση ιδώς μέσω των Blogs έχει απογειωθεί.
Ο κόσμος τους βαρέθηκε, τους σιχάθηκε, τους έμαθε και τους ανταμείβει ανάλογα.
Κάποιοι απ' αυτά τα σκουλήκια θα προσπαθήσουν να εμφανισθούν μέσα από κάποια υποτιθέμενα "έγκυρα Blogs" και θα το παίξουν όψιμοι Bloggers.Εμεις όμως που τους ξέρουμε, θα τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ πάραυτα. Να είστε σίγουροι γιαυτό.
Αναρτήθηκε από: http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/05/blogs_27.html

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP