Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

Λίγα μαθήματα αληθούς εθνολογίας προτού προχωρήσουμε στην ιστορική ανάλυση ιχνηλάτηση των λόγων για τους οποίους η (πρώην) πολεμική φυλή των ελλήνων έχει αλλωθεί και αποδυναμωθεί σε τέτοιο τραγικό βαθμό που πλέον δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους αληθινούς ηγέτες της προδομένη στην σύγχρονη ιστορία της κατά συρροήν εκ των έσω, ένεκα της πλήρους απώλειας του φυλετικού ενστίκτου διαχωρισμού (έμφυτο στη φύση μεταξύ των ειδών πανίδος) και του φυλετικού ενστίκτου διαχωρισμού και ανάδειξης του άριστου (επίσης έμφυτο ανάμεσα στα είδη πανίδος- αγέλων ζώων) [αποτυχημένη επανάσταση του 21, προδομένη αντίσταση του 40, προδομένη Κύπρος κλπ]

Αποδείξεις ότι οι Σάξονες δεν ανήκουν στην καθαρή λευκή-(κατά ναζιστικό δόγμα)«αρεια»φυλή («Υιοί του Άρεως»), αλλά πρόκειται για λευκοκίτρινι επιμειξία μογγόλων.

1] ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑ:
«Υπάρχουν Άρειοι Λευκής Φυλής».Οι μόνοι «Άρειοι» οι οποίοι υπήρξαν ποτέ, συμφώνως με τον αρχαίο έλληνα ιστορικό Στράβωνα [Στρβ : ΙΑ’(11): 510.511.514] και άλλους, ήταν οι Λευκοί Πέρσες της περιοχής «Αρείας» ή «Εράτ» της Βακτριανής πλησίον του ποταμού «Αρείου» προς τιμήν του Άρεως, θεού του πολέμου. Εκεί ο Μ.Αλέξανδρος έκτισε την «Αλεξάνδρεια Αρεία».

.

.

.

Οι σάξονες δεν είναι λευκή γερμανική πελασγική φυλή αλλά λευκοκίτρινοι ιουδαίοι τουράνιοι (μογγόλοι), απόγονοι των αρχαίων ισραηλινών του δεκάφυλου βασίλειου του Εφραιμ (Βόρειο Βασίλειο του Ισραήλ με τη Σαμάρεια ως πρωτεύουσα)
Το έτος -722 / 721 ο βασιλειάς της Ασσυρίας Σαργον ΙΙ κατακτά τη Σαμάρεια και διαλύει το βασίλειο του Ισραήλ μεταφέροντας μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του στα βουνά της Μεδεα και σε άλλα μέρη της ασσυριακής αυτοκρατορίας. Από τότε και στο εξής, αυτές οι εξόριστοι ισραηλινοί «εξαφανισμένοι» από την επίσημη ιστορία, χαρακτηρίζονται ως «οι χαμένες φυλές».
Στην πραγματικότητα οι Ισραηλινοί επανεμφανίζονται στο ιστορικό προσκήνιο ως «ψευδοσάκες» και «ψευδοσκήθες» χρησιμοποιώντας τα ονόματα των αντίστοιχων πελασγικών εθνών και εισβάλουν κατά κύματα από την Ασία προς την Ευρώπη, όπου και θα μείνουν γνωστοί ως «Σάξονες» (από το «Σάκες» Saches-Sachs-Sax-Saxons). Η συνέχεια είναι γνωστή.

Κατά τα τελευταία 200 έτη, εβραίοι-μασόνοι συγγραφείς έχουν διαδώσει τη λεγόμενη «Αγγλο-ισραηλιτική θεωρία», η οποία, παρόλο τον κεντρικό αληθή άξονα της, συνοδεύεται από τα αναμενόμενα εβραιογενή σκουπίδια ιστορικών ψευδών και προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

1 σχόλια:

Saltydog 11 Οκτωβρίου 2009 - 11:52 π.μ.  

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2009,κάηκε απο φωτιά η αποθήκη και κάποιες άλλες εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο παγωτού της ΕΒΓΑ.
Φυσικό κι επόμενο ήταν οι εργαζόμενοι να ανησυχούν για τη θέση τους στην εταιρεία.
Η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαίωσε τόσο μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης,όσο και το σωματείο των εργαζομένων οτι δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά ανησυχία για τους εργαζόμενους.
Παρασκηνιακά,έχουν δώσει λειτουργικά κομμάτια της εταιρίας σε εργολάβους και αναγκάζουν τους εργαζόμενους σε εκβιαστική απόλυση ή συνεργασία με αυτούς.
Αυτή τη στιγμή εργολαβοποιείται το τμήμα συντήρησης και επισκευής των θαλάμων αποθήκευσης παγωτού,όσο και των καταψυκτών που υπάρχουν διάσπαρτα στα καταστήματα,χωρίς να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων γεγονότων,συνεργαστείτε δηλαδή μαζί τους διαφορετικά πάτε σπίτι σας!
Και ερωτώ:Που είναι τα λόγια τους μπροστα στις κάμερες και οι διαβεβαιώσεις τους;
Κύριε υπουργέ της απασχόλησης,θα βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη γάγκρενα της εργολαβίας ή μήπως είναι αβάστακτο το πολιτικό κόστος;
Μην περιμένοντας τίποτα πια θα κηνηθούν οι εργαζόμενοι με οτι νομιμο μέσο διαθέτουν για να σταματήσουν αυτό το αίσχος.
Απολυμένοι είναι έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν έχουν να χάσουν τίποτα!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και αν θέλετε ερευνήστε το θέμα,ίσως βγούν λαβράκια!!

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP