Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Strange Stage - Εργασιακές υποσχέσεις


Γεια σας,
η νέα ανάρτηση στο Ιστολόγιο Πολιτική Ανάλυση, ασχολείται με την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τα προγράμματα STAGE στον δημόσιο τομέα.

Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Φακίτσας
Πολιτική Ανάλυση

Mε αφορμή την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια …

Γράφει ο: Αλέξης Πέππας


Η είδηση είναι συγκλονιστική! Η αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά κατά την επίθεση των τρομοκρατών στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής ήταν δόκιμη κι ελάμβανε τον μήνα μισθό 270 ευρώ!
Άλλοι συνάδελφοί της δόκιμοι, λαμβάνουν μισθούς ης της τάξης των 300 ή 450 ευρώ το ανώτερο!!! Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πόσο ξευτιλισμένο είναι το ελληνικό κωλοκράτος, το οποίο επιστρατεύει ελληνίδες και έλληνες με ασήμαντα ποσά, στον αγώνα εναντίον του εγκλήματος.
Θα έπρεπε να ντρέπεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. και οι υπουργοί της. … Ελπίζουμε ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα με τη νέα Κυβέρνηση Παπανδρέου. Γιατί, αν ακολουθήσει κι αυτή τις συνταγές της Ν.Δ., σίγουρα θα μαυριστεί και μάλιστα πριν την ώρα της!
Δε είναι δυνατόν να δίνουν όπλο σε νέους αστυνομικούς χωρίς καθόλου εμπειρία, να τους βάζουν περιπολία, να τους ζητούν να προστατεύσουν τους πολίτες και να δείχνουν αυτοθυσία κατά την ώρα της υπηρεσίας παίρνοντας μισθό 270 ευρώ !!!
Και να δικαιολογείται ο διεφθαρμένος , αδίστακτος πολιτικός κόσμος που με τη βοήθεια της διαπλοκής επανεκλέγεται, ότι οι δόκιμοι με τα 270 ή τα 300 ή τα 450 ευρώ αμείβονται ικανοποιητικά αφού κάνουν μαθητεία και κατά την εκτέλεση του καθήκοντος συνοδεύονται από έμπειρο αξιωματικό. Δεν μας λένε όμως τα λαμόγια αυτά της πολιτικής, τι κάνει ο έμπειρος αξιωματικός όταν η ομάδα των δοκίμων δέχεται τα πυρά των πολυβόλων απ’ τους τρομοκράτες;
Το καθεστώς όμως αυτό το οποίο παραπέμπει σε προγράμματα stage και στην Αστυνομία είναι απαράδεκτο. Και αποδεικνύει πόσο σάπιος είναι ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος υποτίθεται ότι δίνει τη μάχη κατά του εγκλήματος με νέους αστυνομικούς που λαμβάνουν μια εξευτελιστική αμοιβή.
Περιμένουμε από το νέο ΠαΣόΚ και τον κ. Χρυσοχοϊδη να τερματίσει αυτό το βάρβαρο καθεστώς, το οποίο εκθέτει στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης την Ελλάδα.πηγή :
http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/10/m.html

Το Αντρικό το σεξ!


Δεν μπορώ να πω….
Ο μαλακομαγνήτης μου, έχει μια συνοχή!
Αυτά που έλκει, έχουν μια λογική αλληλουχία.
Την περασμένη Τετάρτη για παράδειγμα, με οδήγησε σε επίσκεψη στον οίκο ανοχής, ενώ σήμερα μου επέβαλε να επισκεφτώ τον γκουρού της ηδονής!
http://enienioula.blogspot.com/2009/10/blog-post_7949.html

Η απάντηση στο τρύκ με το κουτάλι που στραβώνει..


Επειδή ο Μάκης τα έχει δει όλα με τα κουτάλια που στραβώνουν να σας δώσουμε την απάντηση...

http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/blog-post_3589.html

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ηράκλειο: Καταγγελίες για καφέ με ολίγη από… διαπλοκή(αναδημοσίευση από: http://www.tvxs.gr/v24499)


Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου κάνουν στο tvxs οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως καταγγέλλουν, ο γιος του δημάρχου είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος εταιριών που δραστηριοποιούνται στη λειτουργία καφετεριών και άλλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία εκ του νόμου αδειοδοτεί ο πατέρας του...Ο κ. Θεόφιλλος Τρουλλινός, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» και ο πρώην δήμαρχος Μανόλης Καρέλλης τονίζουν πως στα καταστήματα αυτά παρατηρούνται σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας ενώ κάποια από αυτά λειτουργούν χωρίς καν να έχουν τη σχετική άδεια. Αρμόδιος για την έκδοση των αδειών αλλά και για τον έλεγχο των καταστημάτων είναι ο ίδιος ο δήμαρχος.
Οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης μιλούν για ένα σύστημα που φαίνεται «να ελέγχεται πολύ καλά», για ευνοϊκή μεταχείριση του υιού Κουράκη από τον πατέρα-δήμαρχο και για προκλητικά πολυτελή ζωή του 24χρονου που «συζητιέται πια σε όλο το Ηράκλειο».Ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν πως εκτός από τη δική του καφετέρια ο υιός Κουράκης είναι συνιδιοκτήτης άλλης εταιρίας που προμηθεύει μεγάλο μέρος των καφετεριών της πόλης ενώ θέτουν και το ζήτημα του προτύπου ζωής που έχει ήδη επιβληθεί στο Ηράκλειο για το οποίο αναπαράγουν τον χαρακτηρισμό μιας «απέραντης καφετέριας...»Σημείωση:Το tvxs επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου και έθεσε υπ’ όψη του περιληπτικά τα στοιχεία του ρεπορτάζ πριν τη δημοσίευσή του, ενώ ζητήθηκε και συνέντευξη του κ. Κουράκη. Σε δεύτερη επικοινωνία, μας ειπώθηκε πως πρόκειται για γνωστές συκοφαντίες εις βάρος του δημάρχου και πως ουσιαστικές απαντήσεις θα δοθούν μέσω της δικαστικής οδού. Ωστόσο, ο κ. Κουράκης επιφυλάχθηκε για τη συνέντευξη εφόσον δημοσιευθεί το ρεπορτάζ και τεθούν όλα τα στοιχεία σε γνώση του.


Λεπτομέρειες εδώ: >>>
http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/10/blog-post_6744.html

TVXS: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Έχουμε αναφερθεί παλαιότερα στο διακομματικό, θεσμικό και εξωθεσμικό πέπλο προστασίας που απολαμβάνει ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Κουράκης.Είναι το διακομματικό καθεστωτικό πέπλο προστασίας που του επιτρέπει να βλάπτει το Ελληνικό δημόσιο κατά 2 εκ. ευρώ, να παραπέμπεται σε δίκη, η οποία κατά ''παράδοξο'' τρόπο να μην γίνεται ποτέ, και τα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με το θέμα... http://liberalcreta.pblogs.gr/2008/07/10-septembrioy-h-dikh-gia-to-skandalo-sto-xenia-hrakleioy.html Είνα το διακομματικό καθεστωτικό πέπλο προστασίας που του επιτρέπει αντί να ασχολείται με τα θέματα της αρμοδιότητας του, όπως τα σχολικά κτίρια. http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/07/poreia-diamartyrias-gia-to-istoriko-6o-dhmotiko-hrakleioy-ohi-st.html και οι δρόμοι. http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/dolofonika-erga-apo-ton-dhmo-hrakleioy.html Να ασχολείται παρεμβαίνοντας εξωθεσμικά -και χωρίς να διώκεται, όπως θα έπρεπε- στον εισαγγελέα για την απελευθέρωση κοινών πλιατσικολόγων κουκουλοφόρων ΄΄αγωνιστών΄΄, την οποία πετυχαίνει!!!... http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/05/ypothalpsh-egklhmatia-apo-politika-proswpa-moygga-ta-mme.html Την αγορά ποδοσφαιρικών ομάδων... http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/07/makria-ta-heria-sas-apo-ton-ofh-kyrie-koyrakh.html Την ΄΄συνετή΄΄ αξιοποίηση των χρημάτων του δήμου Ηρακλείου... http://liberalcreta.pblogs.gr/2008/01/axiopoihsh-twn-hrhmatwn-toy-dhmoy-hrakleioy.html Το πατρονάρισμα ΄΄αγωνιστών΄΄ δήθεν αγροτών... http://apolitik.pblogs.gr/2009/02/o-dhmos-hrakleioy-horhghse-ton-agwna-twn-agrotwn-me-30-000-efrw.html Την ανοχή χρήσης δημοτικών οχημάτων σε ΄΄αγωνιστικές΄΄ πορείες... http://liberalcreta.pblogs.gr/2008/03/skoypidia-dyo-erwthseis-gia-ton-dhmarho-hrakleioy.html Και πάνω από όλα, αυτό που επιτρέπει τις παρατυπίες /παρανομίες στις επιχειρηματικές δραστηριότητες μελών της οικογενείας του με διάφορα μπουμπούκια. Συνέταιροι της οικογένειας Κουράκη είναι ακόμη και άτομα που έχουν διωχθεί για κακουργήματα, όπως ο κ. Γκαγκάτσης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ... http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/08/ena-keimeno-poy-prepei-na-diabasoyn-oloi-oi-dhmotes-hrakleioy.html

http://ixnos1.blogspot.com/2009/08/blog-post_18.html Η ομερτά ΜΜΕ και όλων των πολιτικών κομμάτων είναι καθολική. Ειναι απλοί χειροκροτητές του ΄΄εργου΄΄ του δημάρχου, που περιορίζεται σε πεζοδρομήσεις για να έχουν χώρο για τραπεζοκαθίσματα τα καφε μπαρ συγγενών και φίλων. Ακόμα και αριστερίζοντες πολιτευτές που κατά καιρούς υποκρίνονται, για το ξεκάρφωμα, πως κάνουν αντιπολίτευση, είναι οι ίδιοι οι οποίοι ψηφίζουν στα δημοτικά συμβούλια να δίνονται παράτυπα οικοδομικές άδειες σε άτομα που σχετίζονται επιχειρηματικά με την οικογένεια Κουράκη. Σχετικές δικαστικές διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίων υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου δεν αναφέρονται ποτέ από τα τοπικά ΜΜΕ για προφανείς λόγους... Το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και χρόνια τι συμβαίνει (στοιχεία έχουν σταλεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ) και αδρανούν προκλητικά. Κανείς εισαγγελέας δεν έχει ζητήσει το πόθεν ΄΄αίσχος΄΄ της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων παραγόντων του δήμου και συγγενών τους που είναι δυσανάλογες με τις αμοιβές τους.Η πρόσφατη καταγγελία στο Tvxs για διαπλοκή στον δήμο Ηρακλείου είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, που και αυτή την φορά, είτε θα κουκουλωθεί πλήρως, είτε θα υποβιβασθεί το μέγεθος του προβλήματος... http://www.tvxs.gr/v24499 ΜΜΕ , Εισαγγελείς και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα (δια των αντιπροσώπων τους) γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο Ηράκλειο. Το ότι δεν έχουν αντιδράσει μέχρι τώρα, σημαίνει ότι αυτό που συμβαίνει έχει την πλήρη αποδοχή τους.Η ανομία και η μη λειτουργία των θεσμών είναι διακομματική παρακρατική επιλογή, γιατί η νομή του κράτους από τους κομματικούς μηχανισμούς είναι αυτό που θέλει το διακομματικό καθεστώς. Η πλήρης αποσύνθεση της λειτουργίας του κράτους είναι η απαραίτητη συνθήκη για να πέσει το κράτος στα χέρια των κομμάτων, χωρίς τον ''δυσάρεστο΄΄ θεσμικό έλεγχο. Για να μπορούν τα ναζιστικής νοοτροπίας κόμματα της Ελλάδας του σήμερα να διαχειρίζονται το κράτος, όπως το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας του '34 διαχειριζόταν το Γερμανικό κράτος...

Από defkalion76

στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009 @ Πέμπτη,

29 Οκτωβρίου 2009 5:03 μμPermalink

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΤ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Τώρα που γκρεμίσατε το σύστημα μπορείτε να είσαστε ήσυχοι. Δεν θα παράγει άλλους..
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

S.O.S Μεγάλη απάτη σε βάρος κατόχων κινητών.Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ


ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ,


ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΝΗΣ


ΤΗΛ. 2106117476 , EMAIL : cfilinis @ote.gr


Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από κάποιον που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας , και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.
Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και να παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση.
Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε !Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/10/sos.html

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "ΠΟΙΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΒLOGS" ???


θέμα: "POIOS MPLOKAREI TA
ELLHNIKA PATRIWTIKA BLOG,S"... ???


"Αγαπητέ Ιάσωνα, φίλε συμπατριώτη στο ’’knossopolis’’καi Έλληνες Δημοκράτες στο ’’cretan.patriots’’ ,

ο φίλος Κυριάκος ( http://ellinikoforum.blogspot.com/ / ) kiriakos45@hotmail.com, ο φίλος Αντ. Αντωνιάδης ( (DILOS@tellas.gr)και ο φίλος παπα-Ηλίας (papailiasyfantis@gmail.com)γνωρίζουν οι ίδιοι το πρόβλημακαι στην Ελλάδα...!

Απο ’δώ δεν ανοίγουν, προς το παρόν,απο κανένα blog τα κείμενα/άρθρα,κάνοντας κλικ στις ετικέτες...!Θα το διαπιστώσετε αυτό και στο blogτου Κυριάκου (http://ellinikoforum.blogspot.com/) - στο οποίο δεν ανοίγει καμιά ετικέτα...!

Ερευνήστε το θέμα,είναι πολύ σοβαρόγια την υπόθεσή μας –την ελληνική υπόθεση!


Με εκτίμηση

Κώστας Γκαλιμάνης Γερμανία "


"'Kostas Galimanis'"
kostasgalimanis@yahoo.de,


ΕΠΙΣΤΟΛΗ Νο 2 :


Αγαπητοί φίλοιτης παρέας όλων των συμπατριωτών,δυστυχώς, εδώ και μία εβδομάδα περίπου,δεν ’’ανοίγουν’’ oi σύνδεσμοι (των link) απόκα-νέ-να απολύτως, ελληνικό πατριωτικό blog...!Κάποιο σατανικό ανθελληνικό lobby με μεγάλη επιρροή στους κυρίαρχους του Ιντερνέτ επέβαλετο μπλοκάρισμα αυτό...!Επείγονται πάραυτα προτάσεις αντίδρασης...!
Με φιλικούς πατριωτικούς χαιρετισμούς Κ. Γ.


ΣΧΟΛΙΟ:

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ !!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ...
Αναρτήθηκε από:" BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ "

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/10/logs.html

Ποιοι και πώς θα πάρουν το επίδομα αλληλεγγύης


Μακροχρόνια άνεργοι, μονογονικές οικογένειες κι άλλες συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες με περιορισμένα εισοδήματα, θα είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος αλληλεγγύης που θα εγκρίνει η κυβέρνηση μέσα στο προσεχές δίμηνο. Το επίδομα, θα δοθεί σε..
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/blog-post_7042.html

Ως που μπορεί να φτάσει η σάτιρα?

Γιατί έτσι επικαλούνται ότι αυτό έκαναν
Σάτιρα και πλάκίτσα λένε τώρα ότι έκαναν τα πρεζάκια
μόλις τους στριμώξαμε

Όπως θα δείτε στο βίντεο από το στο protagon.gr του Σταύρου Θεοδωράκη...
Π. Μουζουράκης - Στ. Κάτσαρης λένε μεταξύ άλλων
Γαμώ την 28η Οκτωβρίου που είναι μια ηλίθια γιορτή για εθνικιστές», «να κάψουμε τη σημαία που είναι μόνο ένα κομμάτι ύφασμα»
Δηλαδή ο Παππούς μου ήταν εθνικιστής και όχι Ήρωας πχ
Μια αρνητική διαφήμιση που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα μόνο και και μόνο για να πάρουν αίγλη κάποιοι τυχάρπαστοι ηθοποιοί που το παίζουν και bloggers
ΕΣΤΕΙΛΑ mail στο info@protagon.gr
Να δω πόσο μάγκες είναι
ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑΝ 
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ
Γ........Ω ΤΟ ΜΟΥ................Ι ΤΗΣ Μ ..........Σ ......ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΚΑ Ε??
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ/??

Δεν εχουμε αναγκη ρε μαλακες απο δήθεν κουλτουριάρηδες
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ
Τα κόκαλα του Πολεμιστή 'Ηρωα Παππού μου ακόμα να βρεθούν στην Αλβανία
παλιο Φλωροι..........
ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ  ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΝΙΑ
ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ
ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ  NA ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΤΙΡΑ
ΠΧ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
ΚΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΛΛΑ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΤΙΡΑ ΕΙΝΑΙ


Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Η ΝΔ σε αναζήτηση βηματισμού...


Γεια σας,
το εσωκομματικό πρόβλημα της ΝΔ σχολιάζεται στη νέα ανάρτηση του Ιστολογίου Πολιτική Ανάλυση.

Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα

Σας ευχαριστώ

Γιώργος Φακίτσας
Πολιτική Ανάλυση

28 Οκτωβρίου 1940 ένας πόλεμος που δεν κερδίσαμε ποτέ. Μια Ελευθερία που προδώσαμε.

Πέρασαν
69 χρόνια από τότε που η Ελλάδα μπήκε στο πόλεμο και είμαστε λέει
νικητές… Είμαστε? Πήραμε μέρος σε αυτό τον πόλεμο και τον κερδίσαμε?
Τελείωσε ποτέ αυτός ο πόλεμος?


Η πραγματικότητα μοιάζει να μην είναι καθόλου έτσι… Πήραμε μέρος σε έναν πόλεμο στον οποίο πάνω από 650.000
Έλληνες έχασαν την ζωή τους. Περίπου το 10% της χώρας σκοτώθηκε ή
πέθανε από τις κακουχίες, σε έναν πόλεμο που η Ελλάδα έπρεπε να
αντιμετωπίσει τέσσερις χώρες Αλβανία, Ιταλία, Γερμανία, και Βουλγαρία.


Και
συνάμα κάποια οικονομικά συμφέροντα από αυτά που τώρα καθορίζουν και
κινούν τα νήματα και τις οικονομικές, πολιτικές εξελίξεις κέρδιζαν
εκατομμύρια δολάρια υποστηρίζοντας και τις δύο μεριές. Και τους Γερμανούς και τις συμμαχικές δυνάμεις που υποτίθεται ότι τα κράτη τους ήταν μέρος τους.
Και
όλα αυτά γιατί? Για την ελευθερία… Για να λέμε ότι πολεμήσαμε και ότι
δεν ήμασταν στον άξονα του κακού… Αλλά αλήθεια τι έγινε με αυτούς που
ήταν στον άξονα του κακού?


Δεν
είναι λίγοι αυτοί που λένε και έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια ότι
κακώς μπήκαμε στον πόλεμο και κακώς πολεμήσαμε γιατί σαν έθνος τελικά
αυτό δεν μας βοήθησε. Ο πόλεμος τελείωσε, με τεράστιες απώλειες, ο
εμφύλιος ήρθε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν άλλοι τόσοι και όλοι αυτοί οι
κακοί, οι κακοί του άξονα είναι 10 επίπεδα πιο πάνω από εμάς.Και φυσικά
δεν μιλάω για την Βουλγαρία ή την Αλβανία, αλλά για την Γερμανία,
Ιταλία, Ιαπωνία…  Οι “σύμμαχοι” μας φρόντισαν ώστε να κερδίσουμε αυτό
που τελικά θεωρούσαν ότι μας άξιζε… Εγώ όμως δεν είμαι από αυτούς που
λένε ότι κακώς πολεμήσαμε, είμαι από αυτούς που λένε ότι απλά δεν
κερδίσαμε…
Κερδίσαμε
την αξιοπρέπεια μας… Την κερδίσαμε? Τώρα ποιο πολύ από ποτέ είναι
ξεκάθαρο ότι οι παλιοί εχθροί ακολουθούν τα σχέδια του Χίτλερ και αυτό
που δεν κατάφερε τότε με τον πόλεμο, το κατάφεραν οι νεότεροι του με
την οικονομία. Γιατί μπορεί να μην έχουμε την σβάστικα έξω από τα
υπουργεία μας, αλλά αλήθεια μοιάζει να έχει τόσο μεγάλη διαφορά?  Αλήθεια
μοιάζουμε σαν έθνος ότι είμαστε ελεύθεροι? Αν κάποιος εξωγήινος ερχόταν
στην γη και έλεγε ότι η Ελλάδα μπήκε σε έναν πόλεμο και πολέμησε με την
Ιταλία και την Γερμανία και κάποιος από αυτούς κέρδισε, θα πίστευε ότι
αυτοί είμαστε εμείς? Και μπορεί οι άλλες συμμαχικές δυνάμεις να
κυρίεψαν τον κόσμο αλλά η Ελλάδα τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό το
πανηγύρι?


Πολεμήσαμε για την Ελευθερία, όπως πολέμησαν μαζί μας και άλλα 14 εκατομμύρια νεκροί στρατιώτες από διάφορες χώρες του κόσμου. Και όλα αυτά για την ελευθερία…

Και 68 χρόνια μετά, ποιος μπορεί να προσδιορίσει αυτή την ελευθερία? Ποιος μπορεί να την νοιώσει? Και εάν υπάρχει, ποιος μπορεί να την εξασφαλίσει?

Μήπως
είναι ελεύθεροι οι Αμερικανοί πολίτες; Ελεύθεροι με πατριωτικούς
νόμους, να τους χτυπούν την πόρτα το βράδι και να βρίσκονται ανα πάσα
στιγμή στο Γκουαντάναμο? Είμαστε εμείς ελεύθεροι πολίτες και
αποφασίζουμε για εμάς? Μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε εάν δεν
περάσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση? Μαύρες εποχές πλησιάζουν και η
ανάμνηση του 1940 μοιάζει τόσο μακρινή σαν να έχει ξεθωριάσει, όχι τόσο
στην μνήμη μας, αλλά στην ουσία που μας οδήγησαν να πάρουμε μέρος στον
πόλεμο. Την ελευθερία.
Διαβάζοντας
τον τελευταίο καιρό (3 χρόνια) διάφορα σενάρια συνωμοσιολογικού
περιεχομένου ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανα στο σημείο που είμαι τώρα
να σκέφτομαι ότι δεν είναι σενάρια… είναι μια πραγματικότητα. Μια
πραγματικότητα που όταν διάβαζα το «1984»
στις αρχές του 1990 έμοιαζε σαν επιστημονική φαντασία. Επιστημονική
φαντασία τότε, σενάρια μετά, πραγματικότητα τώρα… Ο κλοιός μοιάζει όλο
να κλείνει γύρω μας και η οικονομική κρίση μοιάζει να είναι ένας ακόμα
προάγγελος ακόμα μεγαλύτερων κακών. Σημάδια από όλα τα σημεία του
κόσμου και σενάρια από όλα τα σημεία του κόσμου μοιάζουν να παίρνουν
μορφή, να παίρνουν υπόσταση και να περιγράφουν ένα μέλλον που μόνο
ελεύθερο δεν θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι.
Από τα ήδη υπάρχοντα άδεια στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αμερική, έτοιμα ανα πάσα στιγμή να λειτουργήσουν, μέχρι τις ταφόπλακες τις Georgia… Και από τα δεκάδες χιλιάδες φέρετρα που κατασκευάζονται στην Αμερική μέχρι την οικονομική κρίση, τις κάμερες, τα συστήματα ασφαλείας, τους πατριωτικούς νόμους, τα chip που προσπαθούν να μας βάλουν, την ένωση των κρατών σε ομοσπονδίες σαν άλλο 1984, τη παγκοσμιοποίηση, τα πειράματα του Mind Control, του mkultra και η σχέση του προγράμματος με τους Ναζί … Και εαν όλα αυτά μοιάζουν σενάρια… παρακαλώ… ο συνδιασμός των Ναζί με τους δασκάλους τους…

Που πας άνθρωπε της Ματζουρίας? Για ποια ελευθερία πολέμησαν οι προγονοί σου? Ποια είναι αυτή, η ελευθερία και που κατοικεί?Όλα
τα παραπάνω δεν μειώνουν καθόλου την συνεισφορά αυτών που έχασαν την
ζωή τους στον πόλεμο, ούτε δικαιώνω όσους λένε ότι κακώς πήραμε μέρος
σε αυτό τον πόλεμο. Δεν μειώνει καθόλου την αξία της Ελευθερίας, της
θυσίας. Αλλά γεμίζουν ευθύνες εμάς. Γιατί μπορεί να κερδίσαμε με αίμα
την όποια ελευθερία, αλλά την αφήσαμε μόνη και ανυπεράσπιστη στο έλεος
των εχθρών της. Την αφήσαμε μόνη να την ξεσκίζουν κάθε μέρα, όλοι όσοι
υποτίθεται έπρεπε να την υπερασπίζονται.
Και
τώρα σε αυτή την εποχή που όλο και νέα μέτρα για τον περιορισμό της
θεσπίζονται, τώρα που όλο και νέα μέτρα για την καταπάτηση της
σχεδιάζονται, οι ευθύνες μας είναι μεγαλύτερες από ποτέ.


Δεν
ξέρω εάν θα μπορούσα να θεωρηθώ θρήσκος, ή καλός πιστός, ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω εάν όλα αυτά που ζούμε είναι μέρος της όποιας αποκάλυψης, εάν τα
chip είναι το χάραγμα του θηρίου, εάν οι κάμερες είναι ο μεγάλος αδελφός, εάν τα σχέδια του mkultra οδηγούν τον κόσμο σε μια μαριονετοποιήση, μια προβατοποίηση, εάν οι ταφόπλακες της Georgia είναι
κάποιο σχέδιο και έχουν σχέση με τα χιλιάδες φέρετρα, δεν ξέρω εάν
υπάρχει ένα σχέδιο, μια συνωμοσία για την μείωση του πληθυσμού, όπως
υποστηρίζει το
EndGame, τον έλεγχο του κόσμου όπως λέει το 1984. Ξέρω
όμως σίγουρα ένα πράγμα. Ότι αυτό που ζούμε και ονομάζουμε ελευθερία
δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την ελευθερία που είχαν στο μυαλό
τους τα 80 εκατομμύρια ανθρώπων (στρατιωτών-πολιτών) που έχασαν την ζωή
τους στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. 


 ΑΠΟ ΤΣΟΠΑΝΙΣ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα
που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο
και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 ! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
Εμείς ερωτάμε .... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ..
Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20..000 δολάρια το γραμμάριο !.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 !!!
Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ... ΦΤΩΧΟΙ !!!
Να γιατί θέλουν τόσο πολύ την Μακεδονία !!!

Ένοχος ο βρώμικος Μάκης...Είχε στήσει παιχνίδι στο δυστυχή εκείνο δήμαρχο του Αλμυρού Βόλου.

2 χρόνια φυλακή για το τρισάθλιο βίντεο με τον γυμνό δήμαρχο...
Είχε στήσει παιχνίδι στο δυστυχή εκείνο δήμαρχο του Αλμυρού Βόλου.

Σε συνεννόηση με μία (σαν τα μούτρα του) κυρία τον παρέσυραν σ' ένα ξενοδοχείο και τον είχαν με τα σώβρακα να...
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/blog-post_511.html

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ !!!

Παρακολουθήστε την παραγωγή του κοκκινιστού κοτόπουλου ή καπνιστού.

http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/kai.html

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Παιδική Αφέλεια

Aληθινά γράμματα που τα έγραψαν μικρά παιδιά στο Θεό
Απολαύστε τα !

Με συγχωρείς που δεν σου έγραψα νωρίτερα. Μόλις αυτή τη βδομάδα έμαθα να γράφω.
Μάρθα
.
Αγαπητέ Θεέ, γιατί πρέπει να προσεύχομαι αφού έτσι κι αλλιώςξέρεις τι θέλω; Αν όμως σ' ευχαριστεί αυτό θα προσεύχομαι.
Σιού
.
Αγαπητέ Θεέ, αν ζούμε μετά το θάνατό μας, τότε γιατί να πεθάνουμε;
Ρόν
.
Αγαπητέ Θεέ, το αντρόγυνο στο διπλανό διαμέρισμα τσακώνεται για τα καλά όλη την ώρα. Θα έπρεπε ν' αφήνεις να παντρεύονται μόνο οι πολύ καλοί φίλοι.
Νάν
.
Αγαπητέ Θεέ, πώς έγινε και δεν εφεύρες κανένα καινούργιο ζώο τελευταία;Έχουμε πάντα τα ίδια τα παλιά.
Τζόννυ
.
Αγαπητέ Θεέ, ξέρω που λέει να γυρίζεις και το άλλο σου μάγουλο, τι γίνεταιόμως αν η αδερφή σου σε χτυπήσει στο μάτι;
Με αγάπη Τζέρεσσο

Αγαπητέ Θεέ, αν δεν πάρεις πίσω το μωρό, δεν θα καθαρίσω το δωμάτιόμου.
Τζόυ
.
Αφού δεν θέλεις οι άνθρωποι να λένε κακά λόγια, γιατί τα εφεύρες;
Ευγένιος
.
Αγαπητέ Θεέ, ο Ντόναλντ έσπασε τη γυάλα, όχι εγώ. Τώρα πια το έχεις καιγραφτό.
Τζαίην


Αγαπητέ Θεέ, ήθελες πράγματι η καμηλοπάρδαλη να είναι έτσι,ή μήπως έκανες λάθος;
Νόρμα
.
Αγαπητέ Θεέ, θα μπορούσες να γράψεις μερικές ακόμα ιστορίες;Τις διαβάσαμε όλες αυτές που έγραψες και τις ξαναρχίσαμε.
Με ευγνωμοσύνη Έμιλυ
.
Διαβάσαμε ότι ο Θωμάς Έντισον ανακάλυψε το φως. Εγώ νόμιζα ότι το είχεςανακαλύψει εσύ.
Ντόνα


Αγαπητέ Θεέ, είσαι πλούσιος ή μόνο διάσημος;
Στήβεν
.
Πώς ήξερες ότι ήσουνα Θεός;
Τσάρλυ
.
Αγαπητέ Θεέ, στις απόκριες θα ντυθώ διάβολος. Σε πειράζει;
Μάρνιε

Αγαπητέ Θεέ, η δασκάλα λέει ότι οι μέρες άλλοτε μικραίνουν κι άλλοτε μεγαλώνουν. Δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση;
Μίντυ
.
Αντί ν' αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν και να φτιάχνεις άλλους,γιατί δεν κρατάς αυτούς που έχεις τώρα;
Τζέην
.
Αγαπητέ Θεέ, είναι καλύτερα τ' αγόρια από τα κορίτσια; Ξέρω πως είσαι αγόρι,αλλά προσπάθησε να είσαι δίκαιος.
Σύλβια
.
Αγαπητέ Θεέ, ελπίζω να μην έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία τα μυρμήγκια,γιατί τα πατάω όλη την ώρα.
Ντένις
.

Αν σας άρεσε θα βρείτε περισσότερα στο

Ρωσίδες Νύφες - Η μεγαλύτερη παγίδα στο internet!


Ρωσίδες αφού γνωρίσουν κάποιον και τον εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά εξαφανίζονται.
Μπορεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως να πορεύτηκε νικηφόρα στην προεκλογική του εκστρατεία με την υπόσχεση ότι θα φέρει νύφες από τη Ρωσία για τους..
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/10/internet_26.html

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Σημερα στις 18:00 τα ΝΕΑ της μπλογκοσφαιρας

BLOG NEWS

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO

2 ΩΡΕΣ ΜΕ BLOG NEWS ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ

IRAKLIO WEB RADIO
ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ
....σου φτιάχνει το κέφι !!....
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Μάθημα ενότητας!!

ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ BLOGGERS 

Η ταινία «ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ» αφουγκράζεται την συνταρακτική ιστορία του Εμφυλίου Πολέμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους, παρά μόνο ανθρώπινες, τραγικές ιστορίες να διηγηθεί.
Χρόνος: οι τελευταίοι μήνες του πολέμου.
Τόπος: ο Γράμμος και το Βίτσι, τα πανέμορφα και ματωμένα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας.

«Δύσκολο να πυροβολήσεις απέναντι όταν ξέρεις ότι εκεί μπορεί να βρίσκεται ο αδερφός σου».
1949, τρίτη χρονιά του Εμφυλίου Πολέμου.Στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας σε μεγάλες και μικρές μάχες, μέρα και νύχτα, το αίμα κυλάει ποτάμι.Μακάρι τα λάθη του παρελθόντος να γίνουν μπροστάρης οδηγός για τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην αγνοια.
ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!


Αυτή η ταινία είναι μάθημα ενότητας!!
Για τους Έλληνες που δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν!
Για τους Έλληνες που έχουν κοινές μνήμες να κλάψουν!

Μακριά από κόμματα και στείρους φανατισμούς που μόνο την καταστροφή μπορεί να φέρουν!
Ας νοιώσουμε επιτέλους όλοι μεταξύ μας αδέλφια και ας πορευτούμε σε μια κοινή πορεία προόδου και αγάπης!!
Μόνο τότε θα μπορούμε να οραματιστούμε ένα μέλλον καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.
.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Ήρθε η ώρα....

κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη δώσ'της κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινήσει...

Μια φορά κι έναν καιρό  υπήρχε ένα παιδάκι που πεινούσε. 
Δεν ήξερε γιατί.
Δεν έφταιγε σε τίποτα.
Δεν ήθελε τίποτα άλλο , παρά μόνο φαγητό.....

Κανείς δεν του έδωσε. 

Το παιδάκι έκλεισε τα μάτια του και πέθανε ήσυχα.
ΤΕΛΟΣ . 


 


 


 


 


 


 

 


 


   


                  


     


Σύλλογος βοήθειας παιδιών Αιθιοπίας 


Unicef - γίνε νονός .... 


Γιατροί χωρίς σύνορα

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP