Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Δεν μας χαίζεις ρε ..."Νταλάρα"??? Ωραίο το προχτεσινό παραμύθι σου στην βραδυνή εκπομπή του Μάκη...!!!


"Δεν μας (...ξέρεις, τώρα), ρε Νταλάρα..."
(επιστολή αναγνώστη)


"Γιώργο, τα λεφτά! Δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέρεις, όταν ο άνθρωπος που τα τσέπωσε ήταν, όπως όλη η Ελλάδα ξέρει, το alter ego σου. Στις συναυλίες και τα οικονομικά. Ο......εξ απορρήτων σου. Πως βγήκες έτσι "μαγκωμένος" στον Tριανταφυλλόπουλο χθες βράδυ. Και τι μισόλογα ήταν αυτά, "τον ξέρω 20 χρόνια", "δεν έχω μιλήσει τελευταία μαζί του". Πως δεν έχεις μιλήσει όταν εδώ και τόσο καιρό σου 'χουν πει ότι χάθηκαν τα λεφτά;
Δεν μας χε... ρε Nταλάρα!"
Αναγνώστης
ΣΧΟΛΙΟ δικό μας:
Ο κύριος Νταλάρας με τις χτεσινές τηλεοπτικές του "δηλώσεις" νομίζει πως απευθύνεται σε κατοίκους των νήσων "Παπούα" και όχι σε νοήμονες έλληνες. Γι' αυτό εξ' άλλου είπε αυτά που είπε κι έτσι όπως τα είπε. Ελα όμως ντε, που σ' αυτόν τον τόπο δεν κατοικούν μόνο κάτοικοι με μυαλό "παπούα" ...!!!
Και κάποιοι ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στο παρασκήνιο που προηγείται με τους "μάκηδες" πρίν βγουν στον αέρα οι προκατασκευασμένες αρλούμπες του κάθε "Νταλάρα" !
Η ουσία είναι πως φαγώθηκαν κάποια εκατομμύρια απο καλλιτεχνική εκδήλωση από κάποια λαμόγια που:  Στο Όνομα και στη Μνήμη ενός πραγματικά μεγάλου καλλιτέχνη και Ανθρώπου που δεν είναι σήμερα στη ζωή, του Στέλιου Καζαντζίδη, κερδοσκόπισαν αισχρά, τσέπωσαν τα χρήματα που εξ αρχής είχαν ιερό προορισμό! Προορισμό, να πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και μάλιστα για παιδιά με ανίατες αρρώστιες....
Λαμόγια του κερατά μη νομίσετε πως θα κοιμάστε ήσυχοι.
Μπορεί κάποιοι να θέλουν να καλύπτουν τις βρωμιές σας για να πλουτίζετε, υπάρχουν και τίμιοι όμως σ' αυτόν τον τόπο.
Κι αυτοί θα φροντίσουν για την δίκαιη τιμωρία σας.
Καλλιτέχνες της κακιάς ώρας και της αρπαχτής, εκεί που κατούρησε ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης, εκεί φυτρώνετε ακόμα εσείς .. ...

2 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη 16 Ιανουαρίου 2010 - 1:14 μ.μ.  

Να πει και η γραία την ταπεινή της της γνώμη;
Ο κος Δ.Μ.Χ Νταλάρας δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει την καπηλεία
της φιλανθρωπίας.

Xρύσα Σωφρoνά 20 Ιανουαρίου 2010 - 11:38 π.μ.  

1) Ξαφνικά γίναμε όλοι παντογνώστες, και δικάζουμε χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, χωρίς καν να σκεφτόμαστε, μόνο και μόνο επειδή "ακούσαμε κάποιον να λέει ότι..."! Μας σερβίρει ο Mr Ταρζάν σκάνδαλα, κι εμείς τα χάφτουμε σαν καλά προβατάκια που είμαστε! Δεν λέει κανείς όμως ότι όταν πήγε προχτές να βγάλει "είδηση" και για τη συναυλία του Λευτέρη Παπαδόπουλου, έφαγε τα μούτρα του!! Με το ζόρι σκάνδαλο δεν γίνεται!

2) Αυτές οι συναυλίες ΔΕΝ ήταν ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ! Αυτός ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ όπως και 5 ακόμα καλλιτέχνες! Και οι άλλοι καλλιτέχνες βγήκαν να μιλήσουν στη Ζούγκλα και στον Κίτρινο Τύπου! Δεν είδα όμως να λέει κανείς τίποτα για τους άλλους, παρά μόνο για τον Νταλάρα! (καλά κάνετε βέβαια, αφού αυτοί -αλλά ούτε κι ο Νταλάρας όμως!!) δεν φταίνε σε τίποτα) Δεν είναι ανάγκη να δείχνετε τόσο πολύ πια το σύνδρομο του αντι-Νταλαρισμού που σας διακατέχει! Εντάξει, το καταλάβαμε ότι είστε εμπαθείς!

3) Δεν νομίζεις κύριε "Αναγνώστη" ότι το σχόλιό σου -Οι βλάκες κάτοικοι των "Παπούα" και οι νοήμονες Έλληνες- είναι πολύ ρατσιστικό;;; Για να μην πω κιόλας πως μερικοί-μερικοί Ελληνάρες είναι πολύ πιο υπανάπτυκτοι από αυτούς που αποκαλούμε τάχα τριτοκοσμικούς!

4) @ Γιαγιά: Πριν σχολιάσετε το οτιδήποτε και πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καλό θα είναι να μαθαίνετε πρώτα τα πράγματα από όλες τις πλευρές τους! Εσείς μου δίνετε την εντύπωση πως επιλέξατε να ενημερωθείτε μονόπλευρα, μόνο από τα λεγόμενα κάποιων (τζι)μάκηδων! Ψάξτε πρώτα, μάθετε τί έχει προσφέρει ο Γιώργος Νταλάρας σε αυτόν τον τόπο, παρακολουθήστε συνεντεύξεις του (από το '70 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα), ανακαλύξτε τις απόψεις του και τη στάση του σε πολλά θέματα, και ΜΕΤΑ σχηματίστε την όποια γνώμη θέλετε και γράψτε την!

5) Για τον Μάκη, σας παραπέμπω σε αυτό το κείμενο της Σεμίνας Διγενή: http://mediasoup.gr/node/6866

6) Γράφετε που γράφετε ό,τι σας κατέβει κρυμμένοι πίσω από μια ανωνυμία ή ένα ψευδώνυμο, τουλάχιστον γράψτε το σωστά που να πάρει! Το "χέζεις" είναι με ΕΨΙΛΟΝ!!!!!

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP