Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλου για την «λευκή» απεργία τους Όσο και αν επιχειρήθηκε να ελεγχθεί η επικοινωνιακή εξέλιξη του θέματος κατά την διάρκεια της ημέρας, αυτό δεν κατέστη δυνατόν, κυρίως λόγω του διαδικτύου που κινήθηκε ανεξάρτητα, με κορυφαίο όλων το defencenet.gr, το οποίο ανέδειξε πρώτο το θέμα της απεργίας με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (σχεδόν 20.000 αναγνώστες διάβασαν χθες 112.000 σελίδες του defencenet.gr σύμφωνα με τα στοιχεία του google analytics) και υπολογίζετα ότι το θέμα μας αναδημοσιεύθηκε σε 250-300 blogs με συνολική αναγνωσιμότητα άνω των 500.000 αναγνωστών!
Οι πιλότοι της ΠΑ ως απάντηση στις χθεσινές έντονα αποδοκιμαστικές δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Βενιζέλου για την "λευκή" απεργία που έκαναν, έστειλαν στο defencenet.gr την ακόλουθη επιστολή-μαρτυρία την οποία και παραθέτουμε αυτούσια:


«Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο.
Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην
λατρεία μας... στην "δουλειά" μας.

Σε μια "δουλειά" που   πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση.
Σε μια "δουλειά" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας.
Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....


Θα κάναμε ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνομε όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας. Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...
Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές  και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε.
Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...
Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας! Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...»

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Ο σωστός τρόπος προστασίας από σεισμούς

ΔΕΚΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ

image0101. Σχεδόν όλοι που απλά “βουτούν και κρύβονται κάτω από κάτι″ όταν καταρρέει ένα κτίριο συνθλίβονται μέχρι θανάτου. Οι άνθρωποι που χώνονται κάτω από αντικείμενα, όπως θρανία ή αυτοκίνητα, συνθλίβονται.....

http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_3084.html

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!Ας  αποδείξουμε επιτέλους  ότι είμαστε ακόμη  ζωντανοί…
      Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε ευαίσθητο και  ενεργό πολίτη μέσα από τη δυναμική των μπλογκ!
Ας  αρχίσουμε από τις υπογραφές, που σίγουρα δεν θα έχουν αποτέλεσμα στ' αυτιά των δυναστών μας, όμως θα αποδείξουν σε μας ότι όταν θέλουμε  μπορούμε να συσπειρωθούμε και να απαιτήσουμε το δίκιο μας.
Από εκεί και πέρα ας πέσουν προτάσεις στο τραπέζι για παραπέρα κινητοποιήσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγωνιστικότητας και μέσα από αυτό το μπλογκ ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια ώθηση στους εαυτούς μας κατ' αρχήν και στους άλλους στη συνέχεια, και έξω από το blogging! Ο κόσμος διψάει πλέον για αλήθεια, πέρα από τα διεφθαρμένα κόμματα και τους θλιβερούς ηγέτες τους!
      Ας  αποδείξουμε επιτέλους  ότι είμαστε ακόμη  ζωντανοί…
 
ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ
ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΜΟΝΟ 
ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ
ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  1000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΛΕΕΙ
 Ναι δεν πάει άλλο!!
      Ας  αντισταθούμε!
      Με  όποιο τρόπο μπορούμε!
      Ας  αρχίσουμε με συλλογή  υπογραφών απαιτώντας τα αυτονόητα:
      Κατάργηση των νόμων περί ασυλίας των βουλευτών και περί μη ευθύνης υπουργών.
      Σύλληψη και τιμωρία των πολιτικών προσώπων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται!
      Κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους! Και περιέλευση αυτών στο ελληνικό δημόσιο, εφόσον δεν αποδεικνύουν καθαρό τρόπο απόκτησής τους.
      Φορολόγηση  των μεγαλοεπιχειρηματιών και των offshore εταιρειών και όχι των μισθωτών του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα ή των μικροεπαγγελματιών.
      Να  επικηρύξουμε ως προδότες αυτούς που μας έσυραν την τελευταία 20ετία στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων και του ΔΝΤ!
      Nα αποκαλύψουμε ότι όλα ήταν ένα προδοτικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους διεθνείς κερδοσκόπους!
Ότι την τελευταία 20ετία όλοι τους έπαιξαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μας και ο Γιωργάκης απλά το αποτελείωσε!! Χωρίς αιδώ και χωρίς έλεος κανένα!!
      Και πάνω απ’ όλα να απαιτήσουμε να λειτουργήσει αληθινά ο θεσμός της δικαιοσύνης, με δικαστές πραγματικά ανεξάρτητους και επαρκείς, που θα κάνουν το καθήκον τους με βάση το νόμο και τη συνείδησή τους μόνον!
      Να  απαιτήσουμε αληθινό  σύνταγμα και δίκαιους νόμους.
      Να απαιτήσουμε ψωμί, παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη, ελευθερία!
      Ναι γιατί σήμερα γυρίσαμε πίσω από εκεί που πριν 30 χρόνια είχαμε ξεκινήσει  διεκδικώντας τα ίδια ακριβώς πράγματα!!
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ!
      ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!
      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
     
ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ Ο @ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ.

To ντοκουμέντο της σύλληψης της Σέρβας Milena Ivanovic (Μίνας Ιορδανίδου...)

Η Ασφάλεια για τη σύλληψη της Σέρβας Milena, γνωστής στη χώρα μας και ως Mινα Ιορδανίδου.
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/to_27.html

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

THE SAVIORS OF GOD (ASKITIKI - ΑΣΚΗΤΙΚΗ)

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

ΕΕ & ΔΝΤ: Κίνδυνος αλλά και ευκαιρία...


Γεια σας,
η νέα ανάρτηση στο Ιστολόγιο Πολιτική Ανάλυση, σχολιάζει τα προβλήματα και τις ευκαιρίες που θα φέρουν τα μέτρα του μηχανισμού στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο ΕΔΩ.

Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα...

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Φακίτσας
Πολιτική Ανάλυση

ΜΙΝΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ .ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ !!!!


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ..ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ...ΜΟΝΤΕΛΟ.ΠΑΝΕΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ...ΣΕ ΣΕΞΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_8685.html

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

The Absolute Disco Party @ Dark-room !

Ενα μουσικό ταξίδι αναμνήσεων στην δεκαετία του 70,80, θα κάνει το Iraklio web radio σήμερα Παρασκευή 23 Απριλίου στον ραδιοφωνικό χώρο του
Dark - room
στις 22:00


Μουσικές επιλογές από την χρυσή εποχή της DISCO!
Για να θυμηθούν οι ''παλιοί' και να μάθουν οι ''νεώτεροι''.

Σάς περιμένουμε !
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Απεταξάμην το Facebook Απαγορευμένη η χρήση του για τους ιερείς της Κρήτης

Σε απαγόρευση της χρήσης του Facebook στους κληρικούς προχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. «Προτείνουμε,......
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/facebook_23.html

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Υπάρχει λύση για το δανεισμό της Ελλάδας‏...αλλά θα ακούσει κανείς ?

Από τον Τάσο Ντιβέρη

H Ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί μια τράπεζα με όνομα "Τράπεζα για την Ελλάδα".
Κάθε ένας...
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_1471.html

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Απέραντο Οικονομικό Guantanamo η Ελλάδα 6 χρόνια μετά την Ολυμπιάδα!

Καλημέρα Αθλιοι φίλοι μου.

Η χώρα που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς του 2004 υποδέχεται, έξι χρόνια μετά, το ΔΝΤ.

Οι ξιπασμένες πολιτικές ηγεσίες, τα εξώγαμα του Χριστοφοράκου, οι φιλιπινέζες του Κόκκαλη και της διαπλοκής, οδηγούν 11 εκατομμύρια αποχαυνωμένους -απο τα βυζόμπαλα της έγκαυλης Ευγενίας και τους οργασμούς του καυγατζή απο το...


http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/guantanamo-6.html

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Η εγκληματική συμμορία στα χέρια της ΕΛΑΣ

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που είχε πραγματοποιήσει αιματηρές ληστείες το τελευταίο διάστημα

«Oλα τα έσφαζαν, όλα τα μαχαίρωναν» τα μέλη της συμμορίας, που σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενέχονται σε ένοπλες ληστείες, ακόμα και αιματηρές, τον τελευταίο χρόνο. Είναι εντυπωσιακό ότι οι ίδιοι δράστες που διέπραξαν την πρωτοφανή διπλή ένοπλη ληστεία σε παρακείμενα τραπεζικά καταστήματα στις Αρχάνες, προέβαιναν ακόμα και σε αρπαγές τσαντών, ενώ δεν έλεγαν «όχι» ακόμα και στην κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου. Από την Αστυνομία χαρακτηρίζονται ως άκρως επικίνδυνοι και αποφασισμένοι για όλα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της...
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_9185.html

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Υπάρχει πολιτική ιδεολογία?


Γεια σας,
η νέα ανάρτηση στο Ιστολόγιο Πολιτική Ανάλυση, σχολιάζει την ύπαρξη πολιτικών ιδεολογιών στα σύγχρονα πολιτικά κόμματα.

Μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα...

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Φακίτσας
Πολιτική Ανάλυση

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Ο… "ΔΙΑΣ" στην υπηρεσία των πολιτών, αλλά και στη διακριτική ευχέρεια των εγκληματιών. !!!


-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ". ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ, ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ TΩΝ ΛΥΚΩΝ!
-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ -ΑΝΙΚΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ !!!!!!!!!!!
ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ: ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ !!!!!

- ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ) ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ: ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΔΙΑΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ : "ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΥ 1.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ.

-ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ? ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ....!!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ,
ΚΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ....ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ....Μεγάλη μούφα ...η πώληση των 220.000 dvd της Τζούλιας! Ούτε 100.000 δεν έχουν πωληθεί...Τους έκανε μεγάλη ζημιά το internet και οι Πακιστανοί....Γιαυτό τα..
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_9452.html

Εχουν δίκιο όσοι σας πετάνε το σύνθημα: "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι..." - Εχουν απόλυτο δίκιο.
Κατάληψη στις εγκαταστάσεις του "TV CRETA" στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποίησε προχθες το βράδυ ομάδα περίπου 40 αντεξουσιαστών, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις συλλήψεις των έξι κατηγορουμένων για τη συμμετοχή τους στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», αλλά και για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Και όπως μάθαμε η διαδικασία κατάληψης και αποχώρησης έγινε με συνθήκες λές και είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα απο πριν,για να δοθεί με ωραίο στυλ και φινέτσα μια ευχάριστη θεατρική παράσταση. Στο τέλος  ήρθαν και τα απαραίτητα κεράσματα με τις γνωστές φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ CRETA:
AN BΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΤΩΝ  ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ  ΗΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΟΧΘΗ, 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ STUDIOS  ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ; 
ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ...ΓΕΛΙΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ

 ΕΜΕΙΣ  ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ.
 ΑΙΔΩΣ  ΑΡΓΕΙΟΙ  .....


ΤΡΟΜΟΣ και ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8


Με διαρκως αυξανομενη οργή παρακολουθούμε την κάλυψη της υπόθεσης των συλληφθέντων ως μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Η βιομηχανία του φόβου ενεργοποιήθηκε για μια ακόμα φορά. Δημοσιογράφοι παριστάνουν τους...
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/8.html

Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

Τα καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα 2010

Και για φέτος στις δύο πρωτες θέσεις παραμένουν τα
1)Επαγγελματίας πολιτικός
Όπως πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας δεν άσκησαν άλλο επάγγελμα πλην του κοινοβουλευτισμού.
2)Κληρονόμος κόμματος
Από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα. Δε θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα, ένα καλό επώνυμο αρκεί. Καμαρώστε τον ηλίθιο και πανηλίθιο ή Χοντρό και Λιγνό ή Άμποτ και Κοστέλο ή Γιωρίκα και Κωστίκα. Όπως και να τους αποκαλέσουμε, δεν παύουν να παραπέμπουν σε…

ανέκδοτο.

Στην τρίτη θέση έχουμε new entry

3) Τι άλλο από... Πορνοσταρ
Εχει χαμηλή φορολόγηση σε ΦΠΑ στο 5%, δεν απαιτεί γνωσεις ουτε προυπηρεσία ενω έχει πολλά....

http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/2010_13.html

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ Η ΕΚΤΡΟΠΗ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !!!!

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ - ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ !
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Dimitris <ljim7c7s@yahoo.gr>
Ημερομηνία: 12 Απριλίου 2010 6:07 μ.μ.
Θέμα:
Προς: jimmokatastasis@gmail.com


  1. d7j7
    http://go.sync.gr/PZ9MA0Ij ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΚΤΡΟΠΗ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΝΤΡΟΠΗ!

Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

TO ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ !!!


ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ....ΒΑΡΙΕΜΕ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/to.html

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Ποιος είναι ο δεύτερος «μάρτυρας» στο συμβόλαιο Σειρηνάκη-Αλεξανδράτου; οεο !

Ποιος είναι ο δεύτερος «μάρτυρας»  στο συμβόλαιο   Σειρηνάκη-Αλεξανδράτου;

Πολλά ερωτήματα δημιουργήθηκαν όταν είδε τα φώτα της δημοσιότητας το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Αποκλειστικής Συνεργασίας του Δημήτρη Σειρηνάκη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου σχετικά με την....

http://enienioula.blogspot.com/2010/04/blog-post_9604.html

Ο Ιησούς της Μαγδαληνής.

Από την Μαγδαληνή

Κυβερνουσαλήμ, άσωτο έτος 2010 . Μ. Σάββατο ώρα 23,30.
Η κουστωδία είναι έτοιμη να αναχωρήσει για το ναό. Εφοδιασμένη με κεριά, ντυμένη με την Άρτα και τα Γιάννενα.
Εγώ για άλλη μια χρονιά απέχω από το πανηγύρι. Είμαι μόνη στο δωμάτιο μου κι αφού έχω ακούσει τις γνωστές πια νουθεσίες για τη στάση ζωής μου, χαλαρώνω .
Έχω σβήσει τα φώτα κι.....
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_7729.html

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ DARK-ROOM !!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ IRAKLIO WEB RADIO, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 2 ΩΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !Ελευθερία του λόγου ή της βλακείας?


Γεια σας,
στη νέα ανάρτηση του ιστολογίου Πολιτική Ανάλυση, σχολιάζεται η "έγκυρη" και "ανώνυμη" πληροφόρηση των δημοσιογράφων και η επικινδυνότητα της...

Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα...

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Φακίτσας
Πολιτική Ανάλυση

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!


ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ...

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

KATAΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ,

ΠΩΣ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"

ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ  ΛΑ.Ο.Σ  !!!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!!! 

ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ

ΚΥΠΑΤΖΗ  Γ.ΚΟΡΑΝΤΗ (ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΜΑΝΙΩΔΩΣ  ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ BLOGS.

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ 

ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ - ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ - ΔΕΚΑ ΝΕΑ Θ'ΑΝΟΙΓΟΥΝ 

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ "ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ". Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ. 

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ....

ΦΤΟΥ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ,  ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ .....

Τα μαθήματα-παγίδες των Πανελλαδικών

Λιγότερο από ενάμιση μήνα πριν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και ήδη πολλοί υποψήφιοι αρχίζουν την επανάληψη της ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο..
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html

«Βρώμικο» χτύπημα από το Βερολίνο

germany234Με τα τρέχοντα, τοκογλυφικά επιτόκια δανεισμού ζητούν τώρα οι Γερμανοί να δανειστεί η Ελλάδα από τα κράτη της Ευρωζώνης, σύμφωνα με το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα που ήταν και το πρώτο θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των Financial Times! Πρόκειται, για ένα «βρώμικο» χτύπημα από το Βερολίνο, που απειλεί να φέρει ακόμη πιο κοντά τη χώρα στη χρεοκοπία…

Σύμφωνα με τις....

πληροφορίες των F.T., η κυβέρνηση της Άνγκελα Μέρκελ απειλεί να «ξηλώσει» ακόμη και...
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_9233.html

Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

5 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ....ΤΖΟΥΛΙΑ !!!!

Μερικές κοπέλες αρχίζουν απ ότι φαίνεται να έχουν ως πρότυπο την Τζούλια...
Με 5 λεπτά στο γυαλί τα βγάζουν όλα στη φόρα...Αυτή τη φορά η Μαρία μεταξύ "εμού και του Facebook"

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/5.html

Τρόποι για να γλυτώσετε χρήματα

money2

Ευρώ το ευρώ και το σακούλι αδειανό! Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή τουλάχιστον έτσι λέει. Οι απολύσεις παίρνουν και δίνουν και πρέπει να μειώσουμε το κόστος ζωής. Δεν είναι τόσο τραγικά. Ορίστε 10 τρόποι για να γλυτώσετε χρήματα :
http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_6634.html

Κυριακή, 4 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Για όσους πιστεύουν και για όσους αμφισβητούν
ναι ο Χριστός στο σταυρό έκλαψε
όχι από πόνο αλλά από θλίψη
για τα παιδιά ενός κατώτερου θεού
το αίμα που  βάφτηκε στα αυγά έγραψε σε άρθρο ο Χρήστος
τα παιδιά που ίσως σήμερα δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό ενώ εμείς γλεντάμε
τα παιδιά που ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν την ελπίδα τους
κυνηγημένα από θεούς και δαίμονες
να σκάνε βόμβες στα χεράκια τους
να σκοτώνονται ,να μένουν τυφλά
για το δικό μας μίσος
και να αναρωτιούνται
πόσο μίσος υπάρχει?
την άλλη φορά άμα δούμε ενα τέτοιο παιδί ας μην νοιώθουμε τύψεις
ας το κοιτάξουμε στα μάτια,και να του προσφέρουμε ενα πιάτο φαγητό 
για αυτά τα παιδιά έκλαψε ο  Χριστός στον σταυρό
δίνοντας ελπίδα ότι ξημερώνει ένα καλύτερο αύριο
αρκεί εμείς να γίνουμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι
τα παιδιά της Παλαιστίνης που βλέπετε  κάτω στο βίντεο πως γελάνε ,όταν υποδέχτηκαν το καράβι για ΤΗΝ ΓΑΖΑ
γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου πρέπει να γελάνε
αφήστε να κλαίει για αυτά ο Χριστός
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


< a href="http://www.facebook.com/sharer.php" name="fb_share" type="button_count">Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ


 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
http://enomenoiblogers.blogspot.com/ 
Ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου κορόιδεψαν την ευρωπαϊκή ένωση και τους Γερμανους
κράτησαν αποθεματικά 50 δισεκατομμυρίων,και αφού μας έδωσαν στήριξη σήμερα θα προβάλλουν τα αληθινά στοιχεία
άρα η Ελλαδα δεν έχει κανένα  πρόβλημα,και μάλιστα θεωρείτε εύρωστη ευρωπαϊκά
απο αύριο θα ανακοινωθούν παροχές και αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις  
σε λίγο οι αποκαλύψεις

Τζούλια-Μένιος Τίτλοι Τέλους

Τέλος έλαβε η συνεργασία Τζούλιας - Μένιου.

Η Τζούλια εκνευρίστηκε που ο Μένιος φώναξε τις κάμερες στην εκκλησία, γιατί δεν "γράφει" καλά με το μαύρο μαλλί, και έτσι χτες αργά το βράδυ μετά από έντονη λογομαχία, του έδωσε πίσω 15 κιβώτια σαμπάνια, την μαύρη περούκα και τα παπούτσια στο χέρι.
Στα αφτιά μας έφτασαν φήμες ότι την Τζούλια θα την αναλάβει....

http://irakliowebradio2.blogspot.com/2010/04/blog-post_01.html

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP