Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Κύριε Σαμαρά, Δεν είναι μόνο το μνημόνιο...Ο κύριος Σαμαράς στην συνέντευξή του στο περιοδικό του Τράγκα Crash (τεύχος 5, Μάιος 2011) περιορίστηκε στην κριτική του μνημονίου έριξε και μία κορόνα: Η παράταξη μου προσπαθεί να σηκωθεί η χώρα στα πόδια της και να “πάρει ο λαός τη μοίρα του στα χέρια του”. Όλα καλά και όλα ωραία Αντώνη μου, αλλά δεν αρκεί η “αντιμνημονιακή” πολιτική. Αυτή την στιγμή το Έθνος υφίσταται μία γενική επίθεση στην ύπαρξη του, στην ιστορία του, στην πίστη του. Πέραν του μνημονίου που όλοι ξέρουμε υπάρχει και ένα μνημόνιο άτυπο, υπόγειο, σκοτεινό που έχει σκοπό και στόχο την εθνική υπόσταση των Ελλήνων, την παραχάραξη της ιστορίας τους και την αλλοίωση της μνήμης του λαού. Αυθαίρετοι αναθεωρητές της ιστορίας μας -υπο την διεύθυνση επιστήμονος του οποίου το επώνυμο στην τουρκική σημαίνει “τον πάσχοντα απο φυματίωση” ( Βασ. Κόκκινος, Επιτ. Πρόεδρος Αρείου Πάγου, Αξια, 2/4/2011) επιδοτούμενοι από ξένα κέντρα με θράσος και άφθονη οίηση σαναδιατυπώνουν την ιστορία μας υπακούωντας στις εντολές ξένων κέντρων “Έτσι να διδάσκεται το παρελθόν σας (Παρασκευή+13, 15/4/2011).

Καλή είναι η αντιμηνονιακή ρητορική αλλά δεν είναι πολιτική, δεν είναι ιδεολογία, δεν είναι πιστεύω. Ο κύριος Σαμαράς απαντάει στο πρόβλημα της φτώχειας και της ένδειας, αλλά περιορίζει την αντίδραση των Ελλήνων σε καθαρά κοινωνικοοικονομικό επίπεδο. Δεν αρκεί! “Ουκ επ’άρτω μόνο ζήσεται άνθρωπος”. Καλά είναι τα ψωμιά και τα φαγιά αλλά χωρίς την αίσθηση του ανοίκειν χάνεις την αξία σου σαν άνθρωπος, σαν Έλληνας άνθρωπος και μεταβάλλεσαι σε αδιαφοροποίητο πληθυσμό υποτακτικό της Νέας Τάξης καταναλωτικό αντικείμενο, πολίτης του κόσμου.

Εκείνο που περιμένουμε από τον κύριο Σαμαρά είναι. Να αφήσει κατά μέρος τις εσωτερικές ισορροπίες της ΝΔ μεταξύ των ομοτράπεζων της κυριάς Διαμαντόπουλου στην Bilderberg, τους διάφορους υποταγμένους στην αριστερόστροφη προοδευτικάντζα, τους ευδαιμονιστές της φακιρικής ανυπαρξίας, τους συμπλεγματικούς για την εθνική μας ταυτότητα και να σηκώσει την σημαία του αγώνα.

Έφθασε η ώρα, κύριε Σαμαρά η ΝΔ να εγκαταλείψει τα του νηπίου και να αγκαλιάσει τις καλύτερες παραδόσεις των Ελλήνων, όχι αυτό που είναι πίσω μας αλλά αυτό που είναι μέσα μας. Περιμένουμε την μεγάλη κραυγή, τον παιάνα νίκης κατά εκείνων των επιδοτούμενων, καλοταϊσμένων, καλοδιασυνδεδεμένων που ακολουθώντας την πολιτική στα τέσσερα επιβουλεύονται την ύπαρξη του Εθνους.

Σήμερα παρά ποτέ η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ηγέτη εκείνο που θα θυμίσει στους εθνικούς μειοδότες, στους χατζηαβάτηδες, στους βερεμλήδες του Soros την απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος εξ ονόματος της Βασιλεύουσας στον Πορθητή που ζητούσε παράδοση.
«Το δε την πόλιν σοι δούναι ούτ’ εμόν εστίν, ούτ’ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών».

Ο νομοθέτης μπορεί να πέθανε, Ο νόμος είναι ισχυρός και περιμένει.
Η Ελλάδα “... πικραμένη, εντροπαλή κι’ ένα στόμα εκαρτερούσες έλα πάλι, να σου πή...”.

Κύριε Σαμαρά γίνε το στόμα που θα φωνάξει στους Έλληνες, στις Ελληνίδες, τα ελληνόπουλα “έλα πάλι...” Ο κόσμος της ΝΔ και όχι μόνο, ο απλός κόσμος ο ταλαιπωρημένος από τον αμοραλισμό του παπανδρεϊσμού και τους πρασινοφρουρούς ξενύχτησε, έτρέξε, στήθηκε όρθιος και κόντρα στις μηχανορραφίες των διευθυντηρίων σε ψήφισε αρχηγό. Ο κόσμος αυτός έχει την θέληση της δύναμης. Τώρα ο κόσμος αυτός περιμένει Λόγο δυνατό.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Μαΐου 2011 - 4:53 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP