Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Πόσους κρυφούς συμβούλους έχει ο ξενόφερτος πρωθυπουργός? Ένας απ’ αυτούς κάνει “averta” αγωγές ακόμα και για σχόλια στο face-book!!! – (Αναδημοσιεύστετο ΟΛΟΙ)


1
kofte fatsa, vgalte siberasma!!!

Η κυρία που βλέπετε στη φωτό, ειναι η πρώην νομάρχης και βουλευτής πασόκ Ηρακλείου.
Η κύρια εργασία της : εκπαιδευτικός!  Τώρα ξέρετε τι “επαγγέλεται”???
Σύμβουλος του πρωθυπουργού, ελληνικέ λαέ!  Ναι, σύμβουλος του πρωθυπουργού!!!
Καταλαβαίνετε με τι μισθό, δεν χρειάζεται να το πούμε  εμεις. Η κυρία λοιπόν αυτή όταν η θέση της καταργήθηκε και στην ουσία αντικαταστάθηκε απο τον Στ. Αρναουτάκη, εκτός του ότι δεν έβγαλε “κιχ” (γιατί άραγε?) είχε πληροφορήσει τη κοινή γνώμη  ότι θα επέστρεφε και πάλι στο κύριο επάγγελμά της, στα θρανία με τους μαθητές δηλαδή!
Αλλά, αντ’ αυτού όμως και χωρίς να το πάρει χαμπάρι και κανείς, είχε ήδη διοριστεί “Σύμβουλος” της πρωθυπουργάρας μας !!!  ΖΗΤΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!  Εδώ  σηκώνει πολλά “ζήτω” απ’ τον ελληνικό λαό που του ρουφάνε το αίμα με το καλαμάκι ….  
ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ?!?  Και τί δουλειά του κάνουν ρε μάγκες μου??? τί τους θέλει τους συμβούλους? να τον συμβουλεύουν σε τί???  Τόσους “ανίκανους” έχει γύρω του στο υπουργικό συμβούλιο, θέλει κι άλλους?  Κι ένα δεύτερο ερώτημα: Πόσους ακόμα σαν την εικονιζόμενη κυρία,κρυφούς “συντρόφους” καλοταϊζει ο άρχοντάς μας αυτός και δεν τόχει πάρει χαμπάρι κανείς ???  Ενα τρίτο εύλογο ερώτημα: Πόσα παίρνει η κυρία για να “συμβουλεύει” τον ασυμβούλευτο??? Κι ένα τέταρτο ερώτημα: Εχει παραιτηθεί του κανονικού μισθού της σαν δασκάλα, η εικονιζόμενη κυρία? Οι πληροφορίες λένε, πως ΟΧΙ !!!  Και ποιός άλλωστε πασόκος θα την έκανε  αυτή τη χαζομάρα να παραιτηθεί ???!!!???

ΚΑΙ ΝΑ  ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ:  Η εικονιζόμενη λοιπόν που ψαχουλεύει στο ιντερνετ και κυρίως στο Face-Book (αυτή ή οι δικοί της έμμισθοι σύμβουλοι), βρήκε σχόλιο δημοσιογράφου (για το face-book μιλάμε) που την ενοχλούσε σφόδρα, λέει …   Και τι έκαμε? Τί αλλο φυσικά, ότι συνηθίζει το πασόκ να κάνει σ’αυτές τις περιπτώσεις: ΑΚΟΥΣΤΕ, του έκαμε αγωγή και του ζητάει ούτε  λίγο ούτε πολυ 100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκισή του!!!  Τί λέτε ρε παιδία!!! Τ’ ακούτε, μια μέθοδο που εφαρμόζει το νέο βαθύ ΜπαΤσόκ για να φιμώνει φωνές που δεν τις  γουστάρει???  Την ενοχλεί την κυρία ως φαίνεται η κριτική που ασκούν οι κριτές της για τα νέα της πολύ σοβαρά καθήκοντα σαν πρωθυπουργικός σύμβουλος!!!  Μια  αγωγή που έρχεται σε μια πολύ σκληρή και κρίσιμη στιγμή για το πασόκ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Απ’ αυτό και μόνο το συμβάν, φίλες και φίλοι καταλαβαίνετε πως η χούντα που μας κυβερνάει, είναι αποφασισμένη να πατήσει επι πτωμάτων!!!
Εμεις όμως της διαμηνύουμε και της λέμε: “ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ  ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ …”
Εμείς όλοι όσοι διαχειριζόμαστε ετούτο το Ιστολόγιο, δεν τρέφαμε ιδιαίτερη αγάπη και συμπάθεια από παλιά στον μηνυόμενο δημοσιογράφο, αλλά ούτε και στους περισσότερους  (Αλ. Ανδρικάκης, τ’όνομά του-το λέμε, εργάζεται σ’ εφημερίδα και ράδιο του Ηρακλείου).  Αλλα εδώ οφείλουμε να το πούμε πως: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕ  ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ Face-Book !!! !!! !!! Kι έτσι θα το δούμε, κι έτσι θα συνεχίσουμε χωρίς σταματημό να κρίνουμε, να κριτικάρουμε αλλά και να διασύρουμε δημόσια πρόσωπα που εξακολουθούν να πατάνε επι πτωμάτων χωρίς να σέβονται κανέναν και τίποτα…  Κι ας μας κάνουν κι ένα εκατομμύριο μηνύσεις, το ξαναλέμε: ενα εκατομμύριο !!!
Κι εδώ οπως καταλαβαίνει κι ο τελευταίος άσχετος: δεν είναι μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε μία πολιτικό και ένα δημοσιογράφο, αλλά είναι εμφανής η προσπάθεια να σταματήσει η κριτική που κάποιοι ασκούν στα Δημόσια πρόσωπα, όχι μόνο στο Δημόσιο λόγο αλλά και στις ιδιωτικές τους συζητήσεις(κλασσικές και ηλεκτρονικές) θέτοντας ένα μεγάλο ζήτημα Δημοκρατίας και Έκφρασης. Αναμένεται όμως με μεγάλο ενδιαφέρον τώρα  και το πώς θα τοποθετηθούν όλοι όσοι με κάποιο τρόπο εκφράζονται μέσα από τα νέα Μέσα είτε από τα BLOGS είτε από το FACEBOOK.
Τελειώνοντας την πρώτη μας παρέμβαση (δεν θα σταματήσουμε εδώ) έχουμε να πούμε κεκράζοντας με μεγάλη μανία και μίσος, τουτο:
ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ   στο χουντικό και λησταρχικό νεόπλουτο βαθύ πασόκ !!!
“ΠΙΣΩ  ΕΧ’  Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ” δεν λένε στα χωριά μας ??? ……………………………..

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ"

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ σύμβουλος του πρωθυπουργού Ζητά αποζημίωση και...φυλάκιση δημοσιογράφου για .like που έκανε στο Facebook!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ cretalive
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ
Προσπάθεια να σταματήσει η κριτική που κάποιοι ασκούν στα Δημόσια πρόσωπα, όχι μόνο στο Δημόσιο λόγο αλλά και στις ιδιωτικές τους συζητήσεις(κλασσικές και ηλεκτρονικές) θέτοντας ένα μεγάλο ζήτημα Δημοκρατίας και Έκφρασης, 
ΑΠΟ  σύμβουλο του πρωθυπουργού
Η σύμβουλος του πρωθυπουργού,πρώην νομάρχης και βουλευτής ζητά αποζημίωση και...φυλάκιση δημοσιογράφου για σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις και...like που έκανε στο Facebook!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού Βαγγελιώ Σχοιναράκη, καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο (τον Αλέκο Ανδρικάκη) όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για λόγια...στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του,αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στο FACEBOOK και … LIKE που έκαναν ο ίδιος και οι φίλοι του, πάνω στον "τοίχο" της κοινωνικής δικτύωσης!
Η κ.Σχοιναράκη σύμβουλος του πρωθυπουργού, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου υποβάλλει αγωγή, ζητώντας μάλιστα 100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκιση του γνωστού κρητικού δημοσιογράφου(σήμερα εργάζεται στην ΠΑΤΡΙΣ και το Ράδιο Κρήτη) για κάτι που γράφτηκε και ειπώθηκε όχι σε δημοσιογραφικό μέσο αλλά στο πλαίσιο του FB!
Διαβάστε εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της αγωγής.Η κ. Σχοιναράκη επέλεξε αυτόν το καινοφανή τρόπο για να σταματήσει την κριτική που πολλοί ασκούν στο πρόσωπο της, από τη στιγμή που επέλεξε να γίνει σύμβουλος του πρωθυπουργού, τον περασμένο χειμώνα κι ενώ λίγες μέρες νωρίτερα υπό το φως των τηλεοπτικών συνεργείων, ανακοίνωνε την πρόθεση της να επιστρέψει στα διδακτικά της καθήκοντα

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Σας έχουμε εξοφλήσει κύριοι με το παραπάνω για το ότι κάποτε ...πολεμήσατε για την Ελλάδα!!
AΠΟ ΜΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ


Zoύμε κοσμοϊστορικές στιγμές νομίζω...
Δεν έχει ξαναγίνει φαντάζομαι να λάβει χώρα παρέλαση χωρίς επισήμους...
Δεν έχει ξαναγίνει πολιτικοί να μην τολμούν να βγουν στον κόσμο και να δέχονται φτύσιμο, βρίσιμο και αυγά και ντομάτες ιπτάμενες!
Και το χειρότερο δεν έχει ξαναγίνει να γίνονται πολιτικοί άνδρες σκουπίδια και ρόμπες ξεκούμπωτες και να επιμένουν να παριστάνουν τους υπουργούς και τους προέδρους!
Μα τόσο τυφλωμένοι είναι; ή μάλλον όχι δεν είναι τύφλωση. Είναι το έσχατο σημείο της αναξιοπρέπειας και της διαφθοράς της ανθρώπινης φύσης, στο οποίο οδηγήθηκαν όλοι αυτοί που έκαναν στόχο τους να αναγάγουν σε αξία την αρπαχτή και την κλεψιά πάσης φύσεως και να εκθρέψουν με περισσή φροντίδα κάθε μικρό ή μεγάλο απατεωνίσκο και κλέφτη!
Και πάντα με την αγαστή συνεργασία της συνυπαίτιας τρίτης εξουσίας τους, της Δικαιοσύνης.
Γιατί δυστυχώς αποδεικνύεται ότι μόνο "στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές", που τόλμησαν σήμερα να ακυρώσουν τις χθεσινές ενέργειες της Μέρκελ!!
Ενώ στην Αθήνα οι δικαστές μας, αντί να ελέγχουν τις άλλες δύο εξουσίες και να διασφαλίζουν την αληθινή δημοκρατία, απεργούν σαν τους τελευταίους δημόσιους υπαλληλίσκους που"μυξοκλαίνε για τις μισθολογικές τους περικοπές" και αγωνίζονται για την εξαίρεσή τους από τα απάνθρωπα μέτρα που οι άλλες δύο εξουσίες πήραν για το λαό...

Είναι όλοι τους γελοίοι όσο δεν φανταζόμασταν!
Δείτε τους γδυτούς να παριστάνουν τους ντυμένους!


Ο κ. Παπούλιας μίλησε για μια μικρή μειοψηφία που δεν τον άφησε λέει να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων... Καλά θεωρούν ακόμη τους εαυτούς τους επίσημους;
Ξέχασαν ότι την επισημότητά τους την αντλούν από το λαό! αυτός τους την έδωσε αυτός τους την παίρνει!
Και τα μιλιούνια του κόσμου που πειθαρχημένα μετά την εκδίωξη του Προέδρου της Δημοκρατίας παρακολούθησαν την παρέλαση ακόμη και του Ελληνικού Στρατού, αυτοί τα βλέπουν για μειοψηφίες.
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο στραβοί οι άνθρωποι... απλά θεωρούν εμάς στραβούς επειδή τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια να μας οδηγούν στην καταστροφή.
Όμως όπως κ. Βενιζέλο είπατε κι εσείς μάλλον το βαρέλι βρήκε τον πάτο του! Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και είδαν πόσο γελοίοι και ανάξιοι είστε! απαξιωθήκατε όλοι και γίνατε μπουραντάδες στους νεογερμανοναζί.
Τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... δεν το προλαβαίνετε και δεν πρέπει να προλάβετε ούτε να φύγετε. Πρέπει να λογοδοτήσετε στο λαό και θα γίνει!
Δεν μπορείτε κύριοι να κλαίτε μισοκακόμοιρα για τα πάθη και τις θυσίες του λαού όταν εσείς απολαμβάνετε αυτά που όλοι μαζί τα ...φάγατε!!! Γιατί αν δεν τα φάγατε όλοι μαζί θα μας είχατε πει ποιοί τα έφαγαν! Και δεν θα δίνατε στη δημοσιότητα λίστες πτωχευμένων και πεθαμένων προ πολλού φοροφυγάδων ενώ τη λίστα των αληθινών και σήμερα ακόμη φοροδιαφευγόντων τη δίνετε στη Βουλή, δηλαδή στο συνάφι σας για να το δουν οι βολευτές μας ..."εμπιστευτικά".
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!!
κ. Παπούλια δεν δικαιούστε να μιλάτε για θυσίες εσείς και να συμπεριλαμβάνεται τον εαυτό σας ανάμεσα στο χειμαζόμενο, από τα προδοτικά σας, σχέδια λαό!
Όχι κ. Παπούλια, δεν πήρατε το μήνυμα! δεν δικαιούστε να μιλάτε για θυσίες εσείς και όλο το πολιτικό συνάφι που μέχρι σήμερα με την αδιάφορη και απαθή στάση σας στηρίζετε!
Με ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, και με δεκάδες φρουρούς πληρωμένους με δημόσιο χρήμα, να σας φυλάνε, δεν μπορείτε να συγκαταλέγεστε ανάμεσα σ' αυτούς που σήμερα πληρώνουν με το αίμα τους, όχι την ανόρθωση της Ελλάδας και την ανάστασή της, αλλά την παράδοση της στις ξένες δυνάμεις!
Κι αν κάποτε πολεμήσατε στα 15 σας τους Γερμανούς νομίζω ότι σας το ξοφλήσαμε και με το παραπάνω τόσα χρόνια με τους υπουργικούς και προεδρικούς χρυσοποίκιλτους θρόνους σας!!
Και εσάς και όλων των άλλων αντιστασιακών της τσέπης τους!
Μη ξεχνάτε άλλωστε ο λαός λέει: "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα"!
Ήταν συγκλονιστική η σημερινή μέρα...
Το χρέος προς τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού αποδόθηκε κανονικά.
Απομακρύνθηκαν απλά εκείνοι που μια ζωή προδίδουν τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού.
Την εξέδρα των επισήμων κατέλαβε ο ίδιος ο λαός, ενώπιον του οποίου και έγινε η παρέλαση...

Καιρός ήταν πια να αποκατασταθούν τα πρόσωπα και τα πράγματα στη σωστή τους θέση...Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΡΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 κύριος Οικονόμου εμφανιστηκε στον Παπαδάκη το πρωί.
και επί δυο ώρες δεν είπε τίποτα
απαντούσε επιλεκτικά σε όσους ήθελε,
(ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΑΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ)
συμφώνησε να κόψουν το ρεύμα ακόμα και σε άπορους, αν δεν πληρώσουν το χαράτσι,
 διότι ψηφίστηκε νόμος,και το χειρότερο σε όλη την εκπομπή είχε ειρωνικό χαμόγελο
(θα το δείτε στο βίντεο)
ακόμα και στους απελπισμένους άνεργους
ο μεγάλος ΜΙΚΗΣ παρακολουθώντας την εκπομπή,με την ασθμαίνουσα φωνή του ,
αλλά και την μεγάλη ψυχή του, παρενέβη και αντέδρασε
απάντησε και σε αυτόν
(ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ
,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ)
λέγοντας του,οτι χασκογελάνε,το παίζουν μυρμήγκια στην Ευρώπη και ύαινες στην Ελλαδα
και έκανε έκκληση να μείνουμε όρθιοι και ενωμένοι και να παλέψουμε
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΣΑΝ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΜΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΚΗΣ
«Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι. Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους. Οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησης συμπεριφέρονται απέναντί τους σαν μυρμήγκια, ενώ στο λαό μας επιδεικνύουν μια τόσο τρομακτική αναλγησία, που θα πρέπει να είναι είτε συνειδητά όργανα του Κακού είτε επικίνδυνα άσχετοι, μικροί και αφελείς. Από τη νέα σύσκεψη των Ευρωπαίων προκύπτει καθαρά ότι ο μόνος δρόμος στον οποίο μας οδηγούν με σιγουριά, είναι ο δρόμος της βίας. Η φωνή της υπομονής, της σύνεσης, του συμβιβασμού και τελικά της υποταγής, σημαίνει το τέλος μας ως Έθνους και ως Λαού.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ !
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

«Αυτός ο τόπος δεν είναι η Ελλάδα μου»

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Η φυλή των Toulambis έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με λευκούς

Η φυλή των Toulambis έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με λευκούς from PLOTINOS on Vimeo.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ;


ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη
«Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν»
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία».
Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.
Η εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.
«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή. Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.
Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
 15october.net

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Βρυξελλών σε εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας με ευρωβουλευτές

http://solidarity-greece.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

Στις 5-10-2011, στο Σύνταγμα, το παράνομο καθεστώς με τους εγκάθετους τοποτηρητές των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων, προσποιούμενο τη δήθεν «δημοκρατικά» εκλεγμένη κυβέρνηση, ακόμη μια φορά, απέδειξε τον άκρατο τραμπουκισμό του και τη δολοφονική του μανία, κατά των Ελλήνων πολιτών τους οποίους υποτίθεται τάχθηκε να υπηρετήσει.
Κατανοούμε την αναλγησία και την απροκάλυπτη θηριωδία των κυβερνώντων και των διορισμένων ξεπουλημένων οργάνων τους, που δίνουν εντολές στους ένστολους υπηρέτες τους να κτυπούν αδιάκριτα άοπλους πολίτες, γέρους, νέους και παιδιά ακόμη, που το μόνο κακό που φαίνεται ότι έκαναν είναι ότι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τη λεηλασία κάθε ανθρώπινου δικαιώματός τους, για την καταλήστευση των κόπων τους μιας ολόκληρης ζωής και την πλήρη οικονομική τους εξόντωση και καταρράκωση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας!
Κατανοούμε τον πανικό των προνομιούχων ανδρείκελων που κατέλαβαν την εξουσία με απάτη, με στόχο το ξεπούλημα της χώρας στη διεθνή οικονομική μαφία και την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, μέχρι γενοκτονίας, τη στιγμή που για τους εαυτούς τους όχι μόνο δεν έκαναν ουσιώδεις περικοπές, αλλά αντίθετα διεύρυναν τα προνόμια και τις ασυλίες τους ενώ επιδίδονται και σε όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων κατά την τελευταία διετία τακτοποιώντας ημετέρους πρωτίστως συγγενείς στενούς και μη και στη συνέχεια όσους θεωρούν φιλαράκια τους.
Γνωρίζουμε ότι γι’ αυτούς η μόνη τους προστασία και άμυνα κατά της λαϊκής οργής που σε λίγο θα γίνει χείμαρρος ορμητικός και θα τους παρασύρει στον όλεθρο, είναι η βία και η τρομοκρατία με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο!
Πάει καιρός τώρα που βιώνουμε παντελώς απροστάτευτοι από την τρίτη συνταγματική εξουσία, τη Δικαιοσύνη, που την κατάντησαν κι αυτήν, αλά καρτ, την πλήρη αδικία και την απόλυτη κρατική παράνομη και αντισυνταγματική βία και τρομοκρατία πάνω μας, με την «τσαμπουκαλίδικη» και διά ροπάλου αφαίρεση των στοιχειωδών δικαιωμάτων μας, για μια αξιοπρεπή ζωή!
Πάει καιρός που βιώνουμε το συνεχή βομβαρδισμό μας από τους εγκάθετους καρεκλοκένταυρους και από τα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ, για τη «δήθεν» επερχόμενη χρεωκοπία και πτώχευση της ήδη «κατακρεουργημένης» και «κατασπαραγμένης» χώρας μας, από τη φονική ακρίδα των «ατιμώρητων» πλέον γαλάζιων και πράσινων ληστοσυμμοριτών της μεταπολίτευσης!
Πάει καιρός που βιώνουμε έντρομοι τον απόλυτο ψυχολογικό εκβιασμό μας και την απίστευτη τρομοκρατία μας για όσα ακόμη δεν ήρθαν…
Κατανοούμε λοιπόν, πλήρως τον πανικό των διαρκώς και διαχρονικώς «ατιμώρητων» …τιμωρών μας, που δεν χάνουν ευκαιρία να μας φωνάζουν κατάμουτρα ότι εμείς ευθυνόμαστε για το χάλι της χώρας μας, ότι εμείς είμαστε οι κοπρίτες, ότι εμείς φάγαμε με χρυσά κουτάλια και γερές μασέλες, λες κι εμείς έχουμε τις βίλες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και τις καταθέσεις των δις στην Ελβετία…
Καταλαβαίνουμε ότι ο μόνος τρόπος και ελπίδα να σωθούν από τη λαϊκή Δικαιοσύνη που ΗΔΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ είναι η βία και η τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων πολιτών, από το γηραιότερο μέχρι και τα παιδιά!!
Δεν διστάζουν να δώσουν εντολές ταμπουρωμένοι πίσω από σιδερόφρακτα τείχη που ύψωσαν γύρω από το Κοινοβούλιο ή κρυμμένοι στα πολυτελή τους άνδρα, για την εξόντωση κάθε ανθρώπου που θα τολμήσει να φωνάξει «ΩΣ ΕΔΩ»!
Τον κατανοούμε λοιπόν αυτόν τον παροξυσμό της παρανοϊκής τους αλαζονείας και της απύθμενης κακίας και σκληρότητας έναντι σε κάθε θαρραλέο άνθρωπο που επιμένει να τους θυμίζει ότι απέβαλαν δια παντός, την ανθρώπινη ουσία τους και κατάντησαν απλά, άψυχα ανθρωποειδή, γατζωμένα με λύσσα στις καρέκλες τους και στη σιχαμερή χλιδή τους!
Αυτό όμως που αδυνατούμε να κατανοήσουμε είναι το μένος και την κακότητα, με την οποία νεαροί ΜΑΤατζήδες, που αν και θα έπρεπε να νοιώθουν την ίδια οργή με μας, για όσα και σ’ αυτούς και στις οικογένειές τους, σήμερα άδικα συμβαίνουν, παρ’ όλα αυτά, επιτίθενται στους άοπλους και ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες, αποδεχόμενοι ακόμη και το ενδεχόμενο να σκοτώσουν αθώους ανθρώπους, εντελώς αναίτια, με την πρόφαση ότι εκτελούν εντολές! Το πρόσχημα των εντολών και μάλιστα των παράνομων εντολών, που με περισσό ζήλο, περιέργως, σπεύδουν να εκτελέσουν, δεν τους απαλλάσσει από την ευθύνη τους ούτε τους παρέχει δικαιολογία για την απρόκλητη εγκληματική συμπεριφορά τους.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ όχι μόνο των αυτουργών αυτών των αναίσχυντων τραμπουκισμών και απρόκλητων επικίνδυνων τραυματισμών δημοσιογράφων και πολιτών, που όλοι είδαμε στο διαδίκτυο http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/10/blog-post_1607.html
(γιατί για τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ όλα ήταν αγγελικά πλασμένα και μόνο κάτι ταραχοποιοί συνελήφθηκαν δήθεν…)! Αλλά,
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΑΘΕΑΤΩΝ» ΜΕΝ, ΠΛΗΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, αυτών των απρόκλητων και επικίνδυνων τραυματισμών!
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ αυτών που έδωσαν τις εντολές! Και αυτοί είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι!! Δεν χρειάζονται καν εξακρίβωση της ταυτότητάς τους. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, αλλά και για ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ Ή ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ.
Η «αδέκαστη» Δικαιοσύνη που είναι ; Μόνο για τους μαθητές και την κατάληψη των σχολείων ευαισθητοποιήθηκε ο Ανώτατος Εισαγγελέας του Κράτους να διατάξει τα κατ’ αυτόν αυτονόητα; Μόνο για τους… «κουκουλοφόρους του διαδικτύου» ευαισθητοποιούνται άμεσα οι εισαγγελείς; Εδώ που είναι;
Δεν άκουσε, ο ανώτατος εισαγγελέας, δεν είδε, δεν του είπαν τι έγινε; Δεν παρακολουθεί ειδήσεις; Διεθνή μέσα ενημέρωσης και διαδίκτυο;
Χτυπήθηκαν απρόκλητα, άνθρωποι, κάτω από τη μύτη σας, έπεσαν τοξικά χημικά σε ευθεία βολή (όπερ ρητά απαγορεύεται) και ακόμα και σε υπόγεια του ΜΕΤΡΟ με κίνδυνο να δολοφονηθούν άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα, κι εσείς κωφεύετε; Τι περιμένετε;
Να κάνουν μηνύσεις οι απλοί και απροστάτευτοι πολίτες κατά των κουκουλοφόρων και χωρίς διακριτικά, αστυνομικών;
Τώρα πια δεν έμεινε φράγκο στην τσέπη των «και κλεμμένων και δαρμένων» πολιτών για να κινήσουν τις χρονοβόρες και ασύμφορες νομικές σας διαδικασίες!
Εμπρός λοιπόν κ. Εισαγγελέα, αποδείξτε ότι δεν λειτουργείτε κατά παραγγελία και ότι δεν εφαρμόζετε το νόμο επιλεκτικά! Περισώστε τη χαμένη τιμή της Δικαιοσύνης αυτής της Χώρας! Στηρίξτε το κράτος νόμου.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Και αν και «ταπί και ψύχραιμοι» πλέον, θα συνεχίσουμε να απαιτούμε ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!

Υ.Γ. Στην φίλη μας Αλεξάνδρα Τράγκα και στα υπόλοιπα θύματα του ανώνυμου κρανοφόρου κρατικού βανδαλισμού ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Επειδή γνωρίζουμε ότι όλα αυτά αποτελούν τραύματα ανεξίτηλα για την ψυχή του ανθρώπου, τους καλούμε στην κατάθεση μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον του δημοσίου και όλων των αυτουργών (πολιτικών και υπηρεσιακών) και δηλώνουμε πως θα είμαστε πολύπλευρα και πάντοτε στο πλευρό τους.

Η ομάδα πρωτοβουλίας

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΑΤ ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 15 ΑΤΟΜΑ,....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ  ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ..
ΚΑΤΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ  ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!

15 ΑΤΟΜΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΟΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ... ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!

Γιατί μόνον ανδρείκελα του διεφθαρμένου καθεστώτος θα μπορούσαν να χτυπήσουν την ίδια ώρα, ακόμη και 15χρονα, όπως κάνατε εσείς!
ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ  ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ με μάρμαρο (!) στην Αλεξάνδρα Τράγκα

KYΡΙΕ
Κοκκαλάκη
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ AΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ
ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Ο Κοκκαλάκης ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ TA MAT που δέρνουν δημοσιογράφους-Alexandra Tragka BΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΟ CONTRA CHANNEL(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) ΣΤΙΣ 8 ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ BLOGGERS KΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ
κατάλαβαν οτι όλα πάνε διεθνώς
πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ πλην Ελλάδας
http://roarmag.org/2011/10/violent-clashes-during-general-strike-in-athens-in-pictures/
έριξαν μπουνιές σε άοπλες δημοσιογράφους χωρίς διάκριση Ελλάδα η διεθνή
Η Τατιάνα Μπόλαρη έφαγε μπουνιά και έχασε δόντια

Συνελήφθη ο αστυνομικός που έβρισε και χτύπησε την φωτορεπόρτερ που προσπαθούσε να κάνει απλά την δουλειά της, χθες στο Σύνταγμα.
ΕΛΠΙΔΑ σου να πεις δημόσια ΠΟΙΟΙ σας διέταξαν να χτυπάτε τους πολίτες!
τώρα αρχίσαμε..
Ήταν τόση η μανία των δυνάμεων των ΜΑΤ χθες, που δεν γλίτωσε ούτε ο γνωστός σε όλους μας, Λουκάνικος…
Χτύπησαν μέχρι και τον Λουκάνικο! 
χτύπησαν ακόμα και την συντάκτρια μας blogger και δημοσιογράφο Αλεξανδρα Τραγκα οι άνανδροι
ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 
 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
γράφει στην σελίδα της στο facebook

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ CONTRA CHANNEL ΓΡΑΦΕΙ
Χθές 5 Οκτωμβρίου 2011 ένας εκ της ομάδας των ΜΑΤ πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι της κ. Τράγκα.
Με αίματα στα χέρια και το κεφάλι τη μετέφερα στους γιατρούς του Συντάγματος οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί (η Αλεξάνδρα ήταν σε κατάσταση σοκ) μου είπαν να μην την ακούσω και να την μεταφέρω το συντομότερο στον Ερυθρό Σταυρό.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ …

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ (ΑΠΟΛΥΣΗ) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ (=ρουφιάνους) ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ .  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ  – ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ “ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ” – ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΥΛΟΓΗΣΤΕ” ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  – ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!   ΑΦΟΥ ΤΑ  ΡΕΜΠΕΛΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΤΑΡΙΕΣ … … … !!! !!! !!!

ΕΝΟΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΑΔΡΑ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ !!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ “ΡΟΥΦΙΑΝΟ” !!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ

«Μετακλητός» είναι ο υπάλληλος  άλλωστε το λέει και η λέξη- που μετακαλείται.Είναι ο Δημόσιος Υπάλληλος που έχει “δόντι” με απλά ελληνικά……… και  με απόσπαση φεύγει από την υπηρεσία του και διορίζεται σε άλλες υπηρεσίες, στη Βουλή, σε βουλευτές και σε γραφεία κομμάτων . Πχ εάν κάποιος ειναι καθηγητής και έχει το “μέσον” θα του γίνει απόσπαση σε ένα γραφείο βουλευτή …. δλδ ο Ελληνικός Λαός θα πληρώνει τον  καθηγητή του παραδείγματος μας και αντίς να διδάσκει τα παιδιά μας θα  κάνει τον κομματάρχη.

Η δυνατότητα απόσπασης, η οποία -θέλω να σας θυμίσω, ή να σας γνωστοποιήσω, γιατί δεν είστε υποχρεωμένοι να το ξέρετε- γίνεται κατόπιν συμφωνίας και των δύο υπηρεσιών. Αν, δηλαδή, από το Υπουργείο Εσωτερικών ζητηθεί απόσπαση υπαλλήλου από τις Γενικές Γραμματείες Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, συμφωνούν και τα δύο Υπουργεία, γίνεται μια γραφειοκρατική διαδικασία και πηγαίνει να δουλέψει αλλού.

Είναι ένα διοικητικό μέτρο. Νομίζω ότι καθένας καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα
Οι μετακλητοι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα έχουν την απόλυτη προστασία των “αφεντικών ” τους και δεν θα κυνδινέψουν να βρεθούν σε εφεδρία (τιμια Πασοκικά πράγματα).
Οι αποσπασμένοι υπαλλήλοι  , οι οποίοι όχι μόνο είναι πολυπληθείς αλλά “δουλεύουν” ακατάπαυστα 7 μέρες την εβδομάδα, σχεδόν ολόκληρη την μέρα, παίρνοντας φυσικά και τις ανάλογες υπερωρίες (οι οποίες για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους έχουν κοπεί με το μαχαίρι).Το συνολικό κόστος δε της υπερωριακής απασχόλησης των κάθε είδους συνεργατών της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας  φέρεται να ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου εκατόν σαράντα έξι χιλιάδων και εξακοσίων ευρώ (1.146.600 ) για το σύνολο του έτους, που μεταφράζεται σε έναν σχεδόν δεύτερο μισθό κάθε μήνα για τον καθέναν από τους υπαλλήλους!
Είναι η μεθόδευση προκειμένου οι προνομιούχοι που εργάζονται για τα κόμματα  να παίρνουν περισσότερα λεφτά.
Και αυτό φαίνεται ανάγλυφα στην απόφαση υπ’ αριθμ. 32534/Η της 18ης Μαρτίου 2011 της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Πέραν του μισθού, εγκρίνει υπερωρίες, όχι, όπως θα ήταν λογικό, για απογευματινή απασχόληση, αλλά και για ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ! Κι ακόμα για εργασία την Κυριακή και τις εξαιρέσιμες! Κι όχι μόνο για τον οδηγό και τον αστυνομικό, που είναι κατανοητό, γιατί πρέπει να πάει η υπουργός, η αναπληρώτρια υπουργός και οι υφυπουργοί σε κάποια εκδήλωση ή τελετή. Αλλά και για τους υπαλλήλους του γραφείου! Και τους συμβούλους και τους επιστήμονες. Και θα διερωτηθεί εύλογα ο καθένας, καλά κυρία υπουργέ, το πολιτικό σας γραφείο λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο; Είστε και τη νύχτα εκεί; Και πώς αντέχουν οι εργαζόμενοί σας να δουλεύουν, χωρίς σταματημό, πρωί, απόγευμα, νύχτα, τις Κυριακές και τις άλλες αργίες; Δεν κουράζονται;
Υπάρχει άνθρωπος που θα το πιστέψει κυρία Διαμαντοπούλου; Τι άλλο από κοροϊδία ή ένα κόλπο για αύξηση των αποδοχών των δικών σας ανθρώπων, που καταλήγει να είναι, μ’ αυτές τις υπερωρίες, ένας δεύτερος μισθός. Και φυσικά το ίδιο, θα κάνουν όλοι οι υπουργοί…
Πόσους υπαλλήλους, κάθε ιδιότητας, απασχολεί κάθε Κόμμα??
Τι κάνουν, τι έργο παράγουν, όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Πώς αξιολογούνται;
Ποιος διαπιστώνει πόσες ώρες υπερωρίας δούλεψε κάθε συνεργάτης υπουργού; Χτυπάνε κάρτα;
Είναι ανήθικο, σε στιγμές κρίσης και αιματηρών θυσιών, οι παρατρεχάμενοι των υπουργών και οι αποδοχές τους να αυξάνονται. Έτσι θα μειωθεί η σπατάλη στο Δημόσιο, κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης;

Μερικοί Συνδέσμοι για το εν λόγω σκάνδαλο (με ονόματα):

———————————————————-

ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ 


Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP