Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ένας "προοδευτικός" ανησυχεί“... Ωστόσο, ανησυχητικό σημείο αναφοράς είναι η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που εγγίζει, στην Αθήνα, το ποσοστό του 3%.”


Αυτά τα σοφά έγραψε κάποιος σύντροφος Χρυσοστομίδης στην ηλεκτρονική Αυγή (1/1/2012). Αυγή του “συγκεκριμένα ποσά βίας” του κόμματος του ληστή και του κοινωνικού ντελβέ που έκαψε την Αθήνα το 2008. Δεν μπορεί να καταλάβει, το ανθρωπάκι, ότι η μόνη που πρέπει να ανησυχεί είναι η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα. Οι Έλληνες βρήκαν την θέληση της δύναμης. Απελευθερώθηκαν!
Για 36+1 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονταν και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε, καλά οργανωμένα τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυνάμεων”. Επί τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας. Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”. Όλα αυτά και άλλα χυδαία συνέβησαν, συμβαίνουν, πιθανόν να ξανασυμβούν και όμως ο Χρυσοστομίδης ανησύχησε για το 3% της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρυσοστομίδης και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν. Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων παρήλθε. Πίσω από το παραβάν της κάλπης, οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώθηκαν. Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Ψήφιζουν για αξιοπρέπεια, για ελπίδα, για την Ελλάδα το Έθνος, όχι την ουδέτερη πατρίδα του Yorgo και των βαστάζων του.

Επί τέλους οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν: οτι οι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών” του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο του φραπέ της Μηλιώνη, οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού, οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ, δεν είναι πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και αυτό τρόμαξε. Τους ανησύχησε (τον Χρυσοστομίδη και τους κατασπλίδαδες) ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης.

Η “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία, την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας. Αυτό πήρε τέλος. Μέσα στο μετρό άκουσα μία κυρία να λέει με δύναμη, συζητώντας με ένα συνεπιβάτη, ότι ψηφίζει Χρυσή Αυγή....Και αυτό είναι η δύναμη που κάνει τους σαλτιμπάγκους της ξενόδουλης προοδευτικάντζας να ανησυχούν...

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP