Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Ο Κουβέλης Διαφωνεί....Ας γελάσω!Στην εκπομπή του κυρίου Χ”Νικολαού στο RealFm (20/3/2012) ο κύριος Κουβέλης ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι σέβεται τις ιστορικές απόψεις της κυρίας Ρεπούση, μέλους του κομματός του και υπεύθυνης παιδείας, αλλά διαφωνεί μαζί της. Την αδειάζει σε μία απελπισμένη προσπάθεια να θολώσει τις θέσεις των ανθρώπων του και να ψαρέψει προς όλα τα νερά.

Ο καλός,πρώην σύντροφος και νύν κύριος, Κουβέλης σαν γκριζο ουδέτερο παιδί του επικοινωνιακού σωλήνα σαν καλό μαθητούδι προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Πιστεύει ότι επειδή μας είπε ότι διαφωνεί μαζί της θα διαγράψει απο την μνήμη των Ελλήνων των συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης. Τότε ο Κουβέλης και η παρέα του παρουσίαζαν την διαμάχη για το Ρεπούσειον Άγος σαν σύγκρουση του “εκσυγχρονιστικού καλού” με το “εθνικιστικό κακό”.

Δεν συμφωνούσες με τους φορείς της απόλυτης «επιστημονικής» αλήθειας που έλεγε ότι στη Μικρασιατική Καταστροφή οι Ελληνες… συνωστίζονταν στο λιμάνι της Σμύρνης; Ήσουν φασίστας, ήσουν ακροδεξιός, ήσουν πατριδοκάπηλος, ήσουν χρυσαυγίτης… Δεν μπορούσες απλώς να μη συμφωνείς. Πρέπει να ήσουν περίπου ο Γκέμπελς – άντε, στην καλύτερη περίπτωση σου επιτρέπαν να έχεις πέσει θύμα της προπαγάνδας που έβαλε την «επιστήμη» στο στόχαστρό της… ή ήσουν ακροδεξιός και δεν το ξέραμε!

Έρχεται σήμερα ο καλός αυτός άνθρωπος, αφού πήρε διαζύγιο απο το ΖΥΡΙΖΑ το κόμμα των ληστών και των κουκολοφόρων, να μας πεί ότι διαφωνεί μεν, άλλα σέβεται δε τις απόψεις Ρεπούση. Απόψεις που είχαν χρηματοδοτηθεί απο το State Department με 100.000 $. Τότε δεν σεβόταν τις απόψεις αυτών που διαφωνούσαν με το βιβλίο της και τους έριχνε στην πυρά του εκσυγχρονισμού στολίζοντας τους με κάθε είδους επίθετα.

Ο καλός αυτός άνθρωπος διέθεσε και διαθέτει πάντοτε όλα τα κύτταρα του μυαλού του, που δεν ήταν ποτέ πολλά και ούτε καλής ποιότητας, για να σχηματίζει ωραίες, παραστατικές, αλλά πάντοτε κενές φράσεις, αδιαφορώντας για την ουσία τους, για την στιγμή που θα ελέγοντο αποβλέποντας σε ένα μόνο σκοπό να ξεγελάσει, να εξαπατήσει τους τυραγνισμένους από τις συμμορίες του αριστερού παρακράτους Έλληνες.

Μπορεί με καλλιτεχνικές φράσεις να ξεγελάσει διαφόρους. Όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν με πάθος να μετατρέψουν τον Έλληνα απο έθνος σε πληθυσμό είναι κομμάτια της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε.

Δεν ξεχνάνε, ότι το πολιτικό του μόρφωμα είναι ένα θερμοκήπιο που μέσα του μάζεψε όλες τις πολύτιμες ορχιδέες του πλέουν φανατικού μισελληνισμού, τα λουλούδια της Νέας Τάξης -- πολλοί απο δαύτους υπερασπίστηκαν με λύσσα αμερικανού ιεροκήρυκα ανεβασμένου σε κούτα το σχέδιο Ανάν --. Δεν ξεχνάνε ότι το πρώην κόμμα του, το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το μόνο που καταψήφισε τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Δεν ξεχνάνε ότι με θράσος παράδωσε την χώρα στα στίφη των βαρβάρων εισβολέων στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας

Ο αφελής αυτός, αλλά καλός άνθρωπος με μία απλή διαφωνία, με επιμελημένη και ανόητη πολυλογία νομίζει ότι θα διαγράψει από την μνήμη των Ελλήνων τα χρόνια του μισαλλόδοξου ανθελληνισμού που καλλιεργούσαν οι ομοτράπεζοι του.

1 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ 24 Μαρτίου 2012 - 11:26 π.μ.  

Γιατί μόνον ο κ. Κουβέλης;
Ξεχνάμε και την κ. Μ. Γιαννάκου η οποία ως Υπουργός Παιδείας της ΝΔ υπεράσπισε αποτελεσματικά το δικαίωμα της κ. Ρεπούση στην ανοησία με έξοδα του φορολογουμένου;
Λυπάμαι που για λόγους που δεν μπορώ καν να εξηγήσω δεν είχα αντιληφθεί ενωρίτερα την ύπαρξη του νέου blog. Έμενα με την απορία πάντοτε γιατί σταμάτησαν την 31.12.2011 οι αναρτήσεις στο παλαιό!
Εύχομαι καλή επιτυχία και στο νέο!

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP