Report dead links to pentaedron@gmail.com
Twingly BlogRank
I heart FeedBurner

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Ιθάκη am Main - Α' Λυκείου Ελληνικό Σχολείο Φρανκφούρτης

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Πολυπολιτισμική Ελλάδα...
Η κυρία Δούρου η ακκιζόμενη  με τους θύτες της Κύπρου, με τους επίδοξους καταπατητές της Θράκης και του Αιγαίου, γραφική, προοδευτική, κοσμοπολίτισα, στα Επικαιρα (19/72012) σχολιάζοντας τον νόμο Ραγκούση είπε οτι: “σηματοδοτεί μία έστω δειλή τομή σε σχέση με το “δικαιο του αίματος” στην κατεύθυνση του “δικαίου της διαμονής”. Η κυρά δασκάλα και η κλίκα της σε συνάρτηση με διεθνικά περιβάλλοντα διαπολιτισμικής επικοινωνίας, όπως επιτάσσει η ιδεολογοπολιτική της στράτευση, με ψυχωσική ψευτοεπαναστατικότητα απεργάζεται μία Ελλάδα "πολυπολιτισμική". Μία Ελλάδα όπου οι Έλληνες θα είναι φιλοξενούμενοι στην πατρίδα τους και θα έχουν απαλλαγεί απο την βασανιστική εμμονή στο εθνικό Πράγμα.

Με θολωμένο το μυαλό απο τις θεωρίες του Lakan  και του Zizek, ρακοσυλλέκτρια τσιτάτων ανίκανη να παράγει τις δικές της ιδέες, προσαρμοσμένες στις Ελληνικές ιδιαιτερότητες,  θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή. Δούλα των ιδεοληψιών της αναμασσά με ηδονή μουχλιασμένα προϊόντα της αριστερόστροφης προοδευτικάντζας, χωρίς να βρίσκει κανένα λόγο να ξανασκεφτεί κάτι, μόνιμα ασφαλής στις γενικολογίες ή τις αερολογίες της, μόνιμα βέβαιη ότι αυτές δείχνουν τον δρόμο, τον ίσιο και λείο δρόμο προς τον  σοσιαλιστικό σουρεαλισμό,   ή τον ακόμα πιό ίσο και λείο δρόμο  προς ένα πολυπολιτισμικά αγνό μέλλον. Ένα πολυπολιτισμικό μέλλον  κακομοίρο, ημιμαθή, ανειλικρινές, όλο κορόνες, τούμπες και βαρελάκια.

Θα είμαστε ωμοί και ευθείς. Υπάρχει μία προκαθορισμένη ατζέντα που προωθείται μέσω του δόγματος της “περιορισμένης εθνικής ανεξαρτησίας”. Υπαρχει  ένα σύστημα μισθοφορικής επιβολής του Diktat της Νέας Τάξης που στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της “άτακτης” Ελλάδας. Με την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, που προβλέπει ο νόμος Ραγκούση και αρέσει στην Δούρου,  όταν τα στρατηγικά συμφέροντα το υπαγορεύσουν θα έχουμε μειονοτικές ομάδες που θα τις χρησιμοποιούν, με πρόσχημα την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επεμβαίνοντας στα εσωτερικά της χώρας μας.

Πολύ που την ενδιαφέρει. Το διαβατήριο το έχει έτοιμο στην τσέπη, κάποια θεσούλα θα της βρούν στην Εσπερία.  Οι “μετρέσσες” και οι “παρακοιμώμενοι” της μελαγχολικής Νέας Τάξης ποτέ δεν ξεμένουν απο ζυγό και αφεντικό. Οι χαχόλοι που την ψηφίσαν και θα την ξαναψηφίσουν θα τραβήξουν τον διάβολό τους και θα καταριούνται την ώρα και την στιγμή που ψήφιζαν. Κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

ΒΟΗΘΕΊΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Σας απευθύνω αυτή την έκκληση, για να βοηθήσετε ένα νεαρό παραγωγό ελληνικής καταγωγής, τον Λίαμ Μακρόγιαννη, ο οποίος είναι ανεξάρτητος παραγωγός ταινιών στην Αστόρια.

Η οικογένεια Μακρόγιαννη έχει τις ρίζες της στην ΄Ηπειρο, στον Πόρο και Πειραιά - και ο παππούς του από τον πατέρα του, ήταν ο Κάπταιν Πίτερ Λ. Φίλιος ο οποίος ήταν ευρύτερα γνωστός και αγαπητός ως ο μόνος ΄Ελλην Αστυνομικός Κάπταιν της πάλαι ποτέ ελληνικής συνοικίας της Αστόριας στη Νέα Υόρκη. Ο Κάπταιν Φίλιος ηγείτο τακτικά της παρελάσεως την "Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας" και στις ελεύθερες του ώρες είχε ένα μαγαζάκι με την ονομασία " Philios Monuments", που ασχολείτο με μαρμάρινες επιγραφές για την Ελληνική Κοινότητα. Ο Κάπταιν Φίλιος πέθανε και το κατάστημα πέρασε στα χέρια του γιού του Ρόπερτ και του εγγονού του ΄Εβαν, και χρησιμοποιείται για δημιουργικές τέχνες.

Ο Έβαν Μακρόγιαννης έκανε δύο ταινίες στην Αστόρια, το THE SUPER και το THE TURNPIKE KILLER και παρέδωσε την βραβευμένη του πείρα στον 13χρονο γιό του ο οποίος ετοιμάζει μια ταινία Ζόμπυ στην Αστόρια. Και  πιστεύω αξίζουν βοήθειας να προωθήσουν το έργο στην αγορά και να το ετοιμάσουν - και ότι πρέπει να τύχουν βοήθειας από τους Έλληνες αδελφούς και αδελφές τους.
Γίνονται ανεξάρτητα έργα τρόμου στην Αμερική, μια βιομηχανία γεμάτη από ονόματα όπως το Ρομέρο, Φούλτζι, Ντάριο Αργέντο, όμως μόνο ΤΩΡΑ μας ήλθε ένας Μακρόγιαννης.

Η νέα ταινία ονομάζεται SURVIVE, γραμμένο και ετοιμασμένο από ένα Ελληνο-Αμερικάνο νεαρό, γυρισμένο στην Αστόρια, με την συμμετοχή αριθμού Ελληνο-Αμερικανών ηθοποιών.

Σας κάνω έκκληση όπως συνεισφέρετε γενναιόδωρα μέσα σε Ελληνικό πνεύμα.

Κάνετε κλίνκ εδώ για να στείλετε στην συνεισφορά σας:

http://www.indiegogo.com/SurviveVHSBigBox

Με βαθιά εκτίμηση
Νικόλαος Τάνερης (Παραγωγός) SURVIVE

Ο Γιώργος Φακίτσας κάνει τις αναλύσεις του για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα της χώρας μας στο...

Επισκεφτείτε το.!

Οι φίλοι μας. Επισκεφτείτε τους.!!

lavalife contatore visite website counter
Besucherzahler russian girls
website counter

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

  © Modified by Pentaedron 2009

Back to TOP